Αγκαλιά με το μωρό στα χιόνια: Η τρυφερή οικογενειακή φωτό των Τούνη – Αλεξάνδρου με τον νεογέννητο γιο τους

February 6, 2023

Αγκαλιά με το μωρό στα χιόνια: Η τρυφερή οικογενειακή φωτό των Τούνη – Αλεξάνδρου με τον νεογέννητο γιο τους


Διαφ.

Στιγμές ευτυχίας για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που έκαναν οικογενειακή εξόρμηση στα χιόνια με τον ενός μηνός γιο τους.Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η αλήθεια είναι ότι ο μικρός έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγες μέρες αφότου γέννησε η influencer στην Θεσσαλονίκη, βρίσκονται στην Αθήνα και απολαμβάνουν τις στιγμές με το μωράκι τους, μιας και οι δουλειές του Δημήτρη τον ήθελαν να βρίσκεται εκεί και όχι στη συμπρωτεύουσα.


Οι δύο νέοι γονείς απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον μπέμπη τους, ο οποίος μπορεί να τους έχει αλλάξει συλλήβδην την καθημερινότητα αλλά τους έχει κάνει να νιώσουν και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σήμερα (5-2), με το χιόνι να υπάρχει στην Αθήνα και σε πολλά μέρη να το έχει στρώσει για τα καλά, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βγήκαν για μια πολύ κοντινή βόλτα, φορώντας τις φόρμες τους, ενώ ο μικρούλης ήταν συνεχώς στην αγκαλιά του μπαμπά του. Η Ιωάννα δημοσίευσε στο Instagram διάφορες φωτογραφίες τους, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα: «Δημήτρης + j. + νουνίτο = οικογένεια».

Δείτε τις φωτογραφίες 

Τούνη

Τούνη

Τούνη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: