«Έριξε το Instagram» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πίνει κρασί στο παγωμένο μπαλκόνι με θέα όλη τη χιονισμένη Αθήνα

February 6, 2023

«Έριξε το Instagram» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πίνει κρασί στο παγωμένο μπαλκόνι με θέα όλη τη χιονισμένη Αθήνα


Διαφ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα γενέθλιά της στη χιονισμένη Πεντέλη, χθες, Κυριακή, όπως ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στο instagram.Τα γενέθλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο χιόνι

Ειδικότερα, η κριτής του «My Style Rocks», που έκλεισε τα 35 της χρόνια, μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες με φόντο το χιόνι, που έπληξε την Αττική.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια πόζαρε, με ένα χοντρό κόκκινο μπουφάν και γυαλιά ηλίου, ενώ έπινε τη σαμπάνια της και έγραψε στη λεζάντα «Ζήτω τα 35», αποκαλύπτοντας την ηλικία της.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γενέθλια

Ηλιάνα Παπαγεωργίου γενέθλια

Η έκπληξη στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλατό του «My Style Rocks»

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «My Style Rocks», οι συνεργάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της ετοίμασαν μια ξεχωριστή έκπληξη για τα γενέθλιά της.

Ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού μόδας, κρατώντας μία τούρτα, ενώ δίπλα του ο Στέλιος Κουδουνάρης και οι υπόλοιποι συνεργάτες εύχονταν στο μοντέλο, κρατώντας πυροτεχνήματα τούρτας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκινήθηκε από την έκπληξη και έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, για να τους ευχαρίστησε όλους.

Τα 35 έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: