Μπροστά στη θάλασσα, καταπράσινη αυλή, σαλόνι που ξεχωρίζει: Η σπιταρόνα του Γιώργου Λιανός στον Άγιο Δομίνικο

February 6, 2023

Μπροστά στη θάλασσα, καταπράσινη αυλή, σαλόνι που ξεχωρίζει: Η σπιταρόνα του Γιώργου Λιανός στον Άγιο Δομίνικο


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για την παρουσίαση του Survivor All Star και τις ελεύθερες ώρες που έχει, ξεκουράζεται σ’ ένα λιτό σπίτι.Το σπίτι που μένει ο Γιώργος Λιανός στον Άγιο Δομίνικο

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής έχει αφήσει το σπίτι του στην Αθήνα, το τελευταίο δίμηνο και βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης, όπου ζει σε ένα λιτό και εξωτικό σπίτι, το οποίο διαθέτει όλες τις ανέσεις, όπως μία μεγάλη τηλεόραση.

Μάλιστα, στο εν λόγω σπίτι μένουν μαζί του η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη και η κόρη τους, Βαλέρια, καθώς τον επισκέπτονται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάθε χρόνο.

Η καθημερινότητα του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο

Σε παλιότερη συνέντευξή του, για την καθημερινότητά του στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός υπογράμμισε «η καθημερινότητα εκεί είναι συγκεκριμένη: ακολουθεί τον ρυθμό της Καραϊβικής. Υπάρχουν οι πανέμορφες παραλίες, αλλά δεν μπορείς κάθε μέρα να πας να κάνεις το μπανάκι σου. Τα γυρίσματα είναι εντατικά. Υπάρχουν μέρες που θα φύγεις 9 το πρωί από το σπίτι και θα γυρίσεις στις 11 το βράδυ, μπορεί και αργότερα. Χρόνος στο ενδιάμεσο υπάρχει και είσαι σε ένα περιβάλλον όπου μπορείς εύκολα να πιεις τον καφέ σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου».

Γιώργος Λιανός σπίτι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Γιώργος Λιανός σπίτι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: