«Βγάλατε το μωρό στο κρύο, έλεος»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη φώτο της Τούνη, έτσι απάντησε ο Αλεξάνδρου

February 6, 2023

«Βγάλατε το μωρό στο κρύο, έλεος»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τη φώτο της Τούνη, έτσι απάντησε ο Αλεξάνδρου


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς στις αρχές του έτους έγιναν για πρώτη φορά γονείς.



Οι δυο τους μάλιστα ανεβάζουν συχνά στιγμιότυπα με το νεογέννητο μωρό τους, ενώ μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Οι δυο τους απόλαυσαν την Κυριακή (05/02) το χιονισμένο τοπίο, έχοντας φυσικά μαζί τους τον νεογέννητο γιο τους και μάλιστα μοιράστηκαν μερικά τρυφερά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους.

Όλη η οικογένεια πόζαρε φορώντας φόρμες και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησής τους: «Δημήτρης + j. + νουνίτο = οικογένεια».

Τα σχόλια ήταν φυσικά πολλά, ενώ κάποιοι από τους followers τους ήταν ιδιαίτερα επικριτικοί για το γεγονός πως οι δυο τους βγήκαν με τον νεογέννητο γιο τους στα χιόνια και δε φοβούνται μήπως κρυώσει.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν άφησε τα παραπάνω σχόλια αναπάντητα, ανεβάζοντας στα instastories ένα σχετικά άρθρο του διδάκτορα μοριακής βιολογίας, Ιωάννη Πρασσά, με τον ίδιο να γράφει με νόημα: “Για εσάς που τα ξέρετε όλα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: