«Μπεργκεράδικο» το δάσος του Survivor: Οι αποκαλύψεις του Μισθοφόρου και τα «στραβά μάτια» της παραγωγής (vid)

February 5, 2023
Ο μισθοφόρος του «Survivor All Star», Κώστας Αναγνωστόπουλος, αποκαλύπτει σε αινιγματικό tweet ότι παίκτες τρώνε στο δάσος.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βάζει «βόμβα» στο Survivor All Star. Ο μισθοφόρος που αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από τον Άγιο Δομίνικο προχώρησε σε μερικές αινιγματικές αναρτήσεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πρώην πλέον ομάδα του τρώει. «Οι μπλε τρώνε μην αγχώνεστε», έγραψε στο Twitter.


Διαφ.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, ο μισθοφόρος αποχώρησε εκνευρισμένος από τον Άγιο Δομίνικο όταν ανακάλυψε ότι κάποιοι συμπαίκτες του τρώνε φαγητά που τους δίνουν locals στη ζούγκλα. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα δέντρο που τους αφήνουν γκοφρέτες, χυμούς ακόμα και μπέργκερ.

Ο μισθοφόρος το γνωστοποίησε στην παραγωγή και έθεσε μεγάλο ζήτημα, ωστόσο δεν υπήρχε δυνατότητα να αποβληθούν κι άλλοι παίκτες. Για το λόγο αυτό έκανα λόγο για τσίρκο και αποχώρησε με νεύρα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο ένας από τους παίκτες που φέρεται να έπιασε ο μισθοφόρος να τρώνε είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: