«Θα τα πω όλα»: Ο Μισθοφόρος “τινάζει” το Survivor All Star στον αέρα, σε πανικό ο Ατζούν

February 6, 2023

«Θα τα πω όλα»: Ο Μισθοφόρος “τινάζει” το Survivor All Star στον αέρα, σε πανικό ο Ατζούν


Διαφ.

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου (4/2), ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και όπως ήταν επόμενο, στο αεροδρόμιο τον περιμέναν οι δημοσιογράφοι, προκείμενου να του αποσπάσουν κάποια δήλωση για την εμπειρία και την αποχώρησή του από το Survivor All Star.



Μέχρι στιγμής, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δεν έχει κάνει δηλώσεις σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο κάνει τις δικές τους αποκαλύψεις μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Σε ότι αφορά στο λόγο που Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα δεν έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την αποβολή τους, ο Μισθοφόρος έγραψε τα εξής:

«Ο Ατζούν δεν θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει τα κορίτσια και όχι μόνο… Η ποινή που πρότεινε ήταν να μη φάνε πέντε έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δεν το δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει τη γνώμη. Υ.Γ. Από βδομάδα τα υπόλοιπα».

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επίσης ανέφερε πως πέντε παίκτες δεν συμφωνούν στην επιστροφή Δαλάκας και Ασημίνας με penalty τα έπαθλα φαγητού και ο Ατζούν θα συναντηθεί μαζί τους από κοντά για να τους αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με τα σχόλια που γράφτηκαν, οι πέντε είναι οι 5 είναι: Μαρτικας, Μπάρτζης Στάθης, Αφροδίτη, Κωστας.

Ταυτόχρονα, έκανε μία αποκάλυψη-βόμβα για την ομάδα του.

«Οι Μπλε τρώνε, μην αγχώνεστε» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter o Κώστας Αναγνωστόπουλος, με κάποιον από τους followers του να του επισημαίνει πως τα όσα μοιράζεται με τον κόσμο δεν τον τιμούν. «Την αλήθεια λέω, αν πιστεύεις ότι αυτά δεν με τιμάνε, ok δεκτό» ανταπάντησε ο «Μισθοφόρος».

Όπως ήταν λογικό τα σχόλια έπεσαν βροχή για το γεγονός αυτό, με τους fans να αναρωτιούνται γιατί μιλάει τώρα και όσο ήταν στο παιχνίδι έλεγε ότι πεινάει.

Σε άλλο σημείο ο Μισθοφόρος εξήγησε πως με όσα λέει είναι πιθανό να μην πάρει ποτέ τα χρήματα που δικαιούται για την παραμονή του στο Survivor για έναν μήνα.

To Τwitter τρολάρει από τώρα την πιθανή επιστροφή της Δαλάκα

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε σχεδόν αμέσως από το Συμβούλιο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι είναι εκείνος που αποχωρεί καθώς είχε ενοχληθεί ιδιαίτερα. «Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω» είπε ο Κώστας στον Λιανό στο συμβούλιο και πράγματι έφυγε αμέσως, αποφεύγοντας να αποχαιρετήσει τους πάντες.

Επίσης, δεν έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά όπως συνηθίζεται, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του παίκτη όμως όπως διευκρίνισε με το που κατέβηκε από το αεροπλάνο, σκοπεύει να μιλήσει στον ΣΚΑΪ όπως ορίζει το συμβόλαιο.

«Καλώς σας βρήκα. Δε μίλησα γιατί ήθελα να φύγω. Είχα κουραστεί, ήμουν κουρασμένος, νύσταζα. Τους συμπαίκτες μου τους είχα χαιρετήσει νωρίτερα. Το τσίρκο δε σας αρέσει; Δεν πάτε; Εμένα δε μου αρέσει με τα ζώα κτλ, οπότε… Ξέρω πολλά. Θα δούμε. Θα βγω στον ΣΚΑΪ να μιλήσω αφού το λέει το συμβόλαιο».

Διαβάστε επίσης: