Έγινε για πρώτη φορά μητέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου, γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι

February 6, 2023

Έγινε για πρώτη φορά μητέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου, γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι


Διαφ.

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία μοιράστηκε φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της και αποκάλυψε το όνομά του.Το μοντέλο γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. To όνομά του είναι Paris/Πάρης.

«Γεννήθηκε το μωρό μου, ο Πάρης! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν. Καλωσόρισες (9 μηνες Πεθαν@). ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ», έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Hunt (@juliahunt0000)

Όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης, η Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσίευσε στιγμιότυπα με την φουσκωμένη της κοιλιά στα social media, ωστόσο δε θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα του μωρού της αλλά ούτε και λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής.

Όσα είχε αποκαλύψει για την εγκυμοσύνη της

Μάλιστα, δεν είχε διαστάσει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το υπερηχρογράφημα του πρώτου της παιδιού, όπου έγραψε: «Υπερηχογράφημα. Το μωρό μου».

Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έχει αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ξέσπασε κατά όλων αυτών που σχολίασαν αρνητικά την εγκυμοσύνη της.

«Θα πάθετε τίποτα απ’ τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια», είχε γράψει σε insta story η Τζούλια Αλεξανδράτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: