«Δεν έχω ξαναβάλει κάτι τέτοιο»: Σούσουρο με την Καινούργιου, 1η φορά τη βλέπουν έτσι οι τηλεθεατές

February 6, 2023

«Δεν έχω ξαναβάλει κάτι τέτοιο»: Σούσουρο με την Καινούργιου, 1η φορά τη βλέπουν έτσι οι τηλεθεατές


Διαφ.

Η κακοκαιρία επηρέασε μέχρι και την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία βγήκε για γύρισμα στα χιόνια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να ξεκινήσει τη σημερινή της εκπομπή έξω από το στούντιο, δείχνοντας στην κάμερα και τους τηλεθεατές το χιονισμένο τοπίο.

«Κάθε παρουσιαστής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει σήμερα να βγει έξω, από τα χιόνια. Πρώτη φορά με βλέπετε με φλατ παπούτσια, ίσως και η τελευταία. Αν έβγαινα με τα τακούνια που θα βάλω στην εκπομπή, θα έπεφτα κυριολεκτικά», ανέφερε στην έναρξη η Κατερίνα Καινούργιου.


«Ευχαριστώ πάρα πολύ την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, που φρόντισε να έρθουν όλοι οι συνεργάτες εδώ στο στούντιο με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λόγο να μετακινηθείτε από το σπίτι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε», τόνισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

Αφού προλόγισε τη θεματολογία της σημερινής εκπομπής και έδειξε πλάνα από το χιονισμένο τοπίο, η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε τελικά στο πλατό της εκπομπής, όπου την περίμεναν οι συνεργάτες και τα… παπούτσια της, τα οποία άλλαξε on air.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: