«Με πλήττει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή»: Κατάθεση ψυχής από την Υρώ Μανέ για την κόρη της Φαίδρα

February 7, 2023

«Με πλήττει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή»: Κατάθεση ψυχής από την Υρώ Μανέ για την κόρη της Φαίδρα


Διαφ.

Για την προσωπική και επαγγελματική της επιτυχία μίλησε η Υρώ Μανέ, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4».Η ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στο ξεκίνημα της καριέρας της, την επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα» και τη γέννηση της κόρης της, Φαίδρας.

Η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε με τα πιο όμορφα λόγια στους γονείς της και τις αξίες που πήρε, τις οποίες θέλησε να μεταφέρει αργότερα στην δική της κόρη.

«Εγώ και ο Τάσος παλέψαμε να της δώσουμε έναν μπούσουλα ζωής και αυτό που λέω στην ίδια και γενικά, είναι ότι τα λόγια είναι πολύ περιττά. Μόνο με τις πράξεις σου δείχνεις τον δρόμο», ανέφερε η Υρώ Μανέ.

Για την επιτυχία της σειράς «Εγκλήματα»: «Στο πικ της επιτυχίας, γιατί είχαμε το Θέατρο Αποθήκη και τα Εγκλήματα, πιο επιτυχία δεν υπάρχει και το ξέρετε -το λέω έτσι με ταπεινότητα, το έχει δείξει και ο χρόνος- συνέπεσε να φτιάξω την οικογένειά μου και να έχω και την Φαίδρα. Ήθελα μια ισορροπία», εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της: «Έπαιζα μέχρι τον έκτο μήνα στο θέατρο (…) και παντρεύτηκα ενώ έπαιζα. Το ήξεραν οι άνθρωποι στη δουλειά μου, είχαν έρθει και στον γάμο, ήταν κλειστός γάμος».

Η Υρώ Μανέ αναφέρθηκε ακόμα στη μία και μοναδική φωτογραφία που ανέβασε στα social media με τον σύζυγό της.

«Ο Τάσος είναι συνοδοιπόρος στη ζωή, είναι στήριγμα, δεν το συζητώ, αλλά με δυσκολεύει να προβάλλω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή. Μου είναι σχεδόν κουραστικό, με πλήττει θανάσιμα.

Έτυχε (η φωτογραφία) που πήγαμε σε έναν γάμο φίλων μας, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και ήταν και το πρώτο γκέι ζευγάρι που παντρεύτηκε και έκανε και πολύ ωραίο γάμο και είναι φίλοι καλοί. Πήγαμε στο party για τον γάμο τους και βγήκαμε μια φωτογραφία», εξομολογήθηκε η Υρώ Μανέ, καλεσμένη στην ΕΡΤ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: