Δείχνει για 1η φορά το πρόσωπό του: Κι όμως, αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου

February 7, 2023

Δείχνει για 1η φορά το πρόσωπό του: Κι όμως, αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου


Διαφ.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της.Το μοντέλο, πριν λίγες ώρες, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους ακόλουθούς της μέσα από το μαιευτήριο και αποκάλυψε ότι η κόρη της θα πάρει το όνομα «Πάρις».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μοιράζεται μόνο ό,τι εκείνη θέλει μέσω του Instagram, αλλά και του OnlyFans.

Ωστόσο, χθες, Δευτέρα, δημοσίευσε στο προφίλ της ένα insta story με τον σύντροφό της και παρά τα φίλτρα που χρησιμοποιεί, είναι η πρώτη φορά που δείχνει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για πρώτη φορά ο σύντροφος της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Στο βίντεο, το ζευγάρι φιλιέται και πάνω στο story, συμβούλευσε το κοινό της να επισκεφτεί το προφίλ της στο OnlyFans, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση τους, γράφοντας «Για όποιον θέλει να δει τον σύντροφό μου και πατέρα του παιδιού μου κι όλη μου την προσωπική ζωή, μπορεί να πάει στο OnlyFans».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δημοσίευσε βίντεο με τον σύντροφό της

Στο μεταξύ, πριν λίγους μήνες, σε κάποια stories που δημοσίευσε, είχε δείξει ξανά τον σύντροφό της, έστω κι αν έβαλε στο πρόσωπό του ένα emoji για να μη φαίνεται ποιος είναι.

«1 χρόνο μαμά και μπαμπάς» σχολίαζε στο πρώτο story, ενώ στο δεύτερο είδαμε το χέρι του στη φουσκωμένη κοιλιά της.

Τζούλια Αλεξανδράτου σύντροφος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: