«Μου βγήκε η φήμη της λυσσάρας, ρε παιδιά είμαι μόνο 37»: Ξεσπά η Καινούργιου για το “φλερτ” στον 29χρονο

February 7, 2023

«Μου βγήκε η φήμη της λυσσάρας, ρε παιδιά είμαι μόνο 37»: Ξεσπά η Καινούργιου για το “φλερτ” στον 29χρονο


Διαφ.

Ο Βασίλης Κούρτης ήταν ένας από τους υποψήφιους τραγουδιστές για τη Eurovision 2023, η οποία ξετρέλανε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τον φιλοξένησε χθες, Δευτέρα, στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει επιτροπή και κοινό, καθώς δεν προκρίθηκε στους επτά, αλλά ο Έλληνας τενόρος «κέρδισε» την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της όταν τον είδε.

Ξεσπά η Καινούργιου για το “φλερτ” στον 29χρονο

Με αφορμή λοιπόν την χθεσινή εκπομπή και τα σχόλια της για τον τενόρο η Κατερίνα  δέχτηκε αρκετά άσχημα σχόλια και θέλησε να απαντήσει,λίγο πριν το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια έλαβε σειρά μηνυμάτων που κατέκριναν τα κομπλιμέντα της στον γοητευτικό τενόρο.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντησή της στα άσχημα σχόλια

«Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα… δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί: τι ωραίο παιδί είσαι; Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου στο κλείσιμο της εκπομπής της εμφανώς ενοχλημένη.

«Το να πεις κάτι όμορφο σε κάποιον δεν είναι κακό. Εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying είναι αυτό που δέχθηκα μετά; Τι επίθεση; Αν τα βγάλω αυτά που έγραφαν, θα τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια» πρόσθεσε, η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: