Κλαίει όλο το νησί: «Έσβησε» νωρίς, μόλις στα 30 της χρόνια η κόρη του γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα

February 8, 2023

Κλαίει όλο το νησί: «Έσβησε» νωρίς, μόλις στα 30 της χρόνια η κόρη του γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα


Διαφ.

«Έσβησε» μόλις στα 30 της χρόνια η κόρη του γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα της Ορμήδειας στην Κύπρο. Σε θρήνο ολόκληρο το νησί.



Σε βαθιά θλίψη έχει πέσει ολόκληρη η κοινότητα της Ορμήδειας, μετά τη συγκλονιστική είδηση του θανάτου της 30χρονης, Σκεύης Κημήτρη, η οποία αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια πρόβλημα υγείας. Ο πατέρας της, Μάριος, αδυνατεί να πιστέψει το λυπητερό γεγονός.

«Έσβησε» νωρίς, μόλις στα 30 της χρόνια η κόρη του γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα

Την είδηση του θανάτου της 30χρονης γνωστοποίησε ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ορμήδειας.

Η Ορμήδεια, με την πιο κάτω ανακοίνωση, εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς τον Μάριο Κημήτρη και την οικογένειά του, για τον χαμό της κόρης του Σκεύης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportime.sigmalive.com.

Η συλληπητήρια ανακοίνωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ορμήδειας για τον θάνατο της Σκεύης

Ormidiafc

***ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ***

Η Διοίκηση και ολόκληρη η οικογένεια της ομάδας μας του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ορμήδειας, εκφράζουμε τα θερμά μας και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τον φίλο Μάριο Κημήτρη και την οικογένειά του, για τον χαμό της κόρης του Σκεύης.

Ευχόμαστε από καρδιάς στον αγαπητό φίλο Μάριο να παραμείνει δυνατός, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια της μάχης που έδινε η πολυαγαπημένη του Σκεύη.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια.

Αιωνία της η μνήμη…

***Η κηδεία θα τελεστεί αύριο Τέταρτη

8/2/2023 η ώρα 12:00 μμ στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Ορμήδεια (δρόμο Αυγόρου).

Συλλυπούνται τον πατέρα της Σκεύης Κημήτρη

Όπως αναφέρουν «ευχόμαστε από καρδιάς στον αγαπητό φίλο Μάριο να παραμείνει δυνατός όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια της μάχης που έδινε η πολυαγαπημένη του Σκεύη. Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια. Αιωνία της η μνήμη».

Η εξόδιος Ακολουθία για την 39χρονη Σκεύη θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στις δώδεκα το μεσημέρι, από το εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον δρόμο Ορμήδειας-Αυγόρου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: