Είναι ερωτευμένη & το δείχνει: Σούσουρο με την 90χρονη Ζωζώ Σαπουτζάκη, η βόλτα με τον σύντροφό της χεράκι-χεράκι

February 8, 2023

Είναι ερωτευμένη & το δείχνει: Σούσουρο με την 90χρονη Ζωζώ Σαπουτζάκη, η βόλτα με τον σύντροφό της χεράκι-χεράκι


Διαφ.

Σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της έκανε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, με τον οποίο κυκλοφορούσαν χέρι-χέρι στο κέντρο της Αθήνας.Η ηθοποιός φόρεσε μια μαύρη παντελόνα με γούνα και κόκκινο καπέλο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ακόμα και στο κρύο έχει στιλ και παραμένει όμορφη.

Στο πλευρό της, επίσης κομψός, ήταν ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η γνωριμία τους

Οι δυο τους είναι ζευγάρι για πολλά χρόνια, όμως κρατούν πάντα διακριτική στάση και είναι λίγες οι κοινές εμφανίσεις τους. Ο Νίκος Γεωργιάδης στο παρελθόν είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. «Είναι μαζί από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Είναι συνομήλικός της. Κάνουν πολλά ταξίδια γιατί ο κύριος Πύρρος οδηγεί και περνάνε πολύ ωραία.

Τη μέρα που γνωρίστηκαν η Ζωζώ πήγαινε στην Κινέτα και ήταν πολύ κουρασμένη γιατί δούλευε και δεν είχε κοιμηθεί. Την πήρε λοιπόν ο ύπνος στο αυτοκίνητο και είχε ένα ατύχημα. Ήρθε λοιπόν η ασφαλιστική. Ο κύριος Πύρρος ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής. Ήταν μεγάλος θαυμαστής της, τη φλέρταρε και από τότε είναι μαζί».

H ίδια έχει δηλώσει για την προσωπική της ζωή: «Είμαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει, που ξέρει πώς είμαι, με εμπιστεύεται και είναι πολύ ωραίο πράγμα».

Για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη οι βόλτες στην Αθήνα είναι καθημερινή συνήθεια, καθώς μένει στο κέντρο, σε ένα διαμέρισμα διακοσμημένο σύμφωνα με το δικό της πληθωρικό γούστο, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: