«Ο σύντροφός μου με παράτησε όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, τώρα πουλάω το νυφικό μου για να πληρώσω τις θεραπείες»

February 8, 2023

«Ο σύντροφός μου με παράτησε όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, τώρα πουλάω το νυφικό μου για να πληρώσω τις θεραπείες»


Διαφ.

Οργή έχει προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου η ιστορία ενός μοντέλου από το Μεξικό: ο αρραβωνιαστικός της την παράτησε λίγο αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος. Η 24χρονη Lucero Vega δεν αποκάλυψε το όνομα του παραλίγο μελλοντικού συζύγου της, ο οποίος φέρεται να έδωσε τέλος στη σχέση τουςμόλις δύο μήνες μετά την τραγική διάγνωση. Τώρα η ίδια πουλάει μέχρι και το νυφικό που θα φόραγε στον γάμο προκειμένου να πληρώσει τις χημειοθεραπείες της

«Πουλάω το νυφικό μου για να πληρώσω τις θεραπείες»

Η 24χρονη Lucero Vega από το Μεξικό εξομολογήθηκε πως ο σύντροφός της έδωσε τέλος στη σχέση τους μόλις δύο μήνες μετά τη διάγνωση με καρκίνο.

Πουλάει το νυφικό του γάμου αφού ο αρραβωνιαστικός της, την παράτησε όταν έμαθε για τον καρκίνο

«Ένιωσα αρχικά ένα κενό γιατί έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω μια οικογένεια μαζί του», είπε η νεαρή κοπέλα,

η οποία παραδέχτηκε πως πουλάει το νυφικό της που είχε αγοράσει για τον γάμο τους προκειμένου να μαζέψει χρήματα για τις θεραπείες.

Την παράτησε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της

Όπως εξήγησε, εκείνος στην αρχή την στήριξε. Μάλιστα, πριν ξεκινήσει τις θεραπείες, πήγαν μαζί να κάνουν κατάψυξη ωαρίων,

αφού από κοινού επιθυμούσαν μετά το τέλος της περιπέτειάς της, να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια. Όμως, στην πορεία ο σύντροφός της άλλαξε γνώμη. Και αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Συνεχίζει τις χημειοθεραπείες η κοπέλα που διαγνώστηκε με καρκίνο και ο αρραβωνιαστικός της την παράτησε

Η Lucero, την παραμονή των Χριστουγέννων ολοκλήρωσε τον 8ο και τελευταίο κύκλο χημειοθεραπειών, όμως η μάχη της δεν έχει τελειώσει,

καθώς πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ραδιοθεραπεία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρήματα. Έτσι αποφάσισε να δημοπρατήσει το νυφικό που σκόπευε να φορέσει στον γάμο της.

«Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι με τον καρκίνο είναι ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία. Θα λαμβάνω θεραπεία για περίπου πέντε χρόνια», ανέφερε.

Πολύ πικρή ιστορία που χρειάζεται να μας μάθει πως όταν λέμε σ΄αγαπώ σε έναν άνθρωπο θα πρέπει να εννοούμε πως ότι και αν γίνει

ακόμα και αν υπάρξουν τόσο δύσκολες στιγμές θα είμαστε δίπλα του. Αυτό πρέπει να συμβαίνει και για τους ανθρώπους που μένουν ανάπηροι ή περνούν μια άλλη δυσκολία όπως ο καρκίνος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: