Ναταλία Γερμανού: Η μητέρα μου αναγκάστηκε να με γεννήσει στα 19 της. Δεν ήθελε παιδί, με μεγάλωσε η γιαγιά μου

February 9, 2023

Ναταλία Γερμανού: Η μητέρα μου αναγκάστηκε να με γεννήσει στα 19 της. Δεν ήθελε παιδί, με μεγάλωσε η γιαγιά μου


Διαφ.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία μίλησε για την πορεία της εκπομπής της, την προσωπική της ζωή, την μητέρα της και την συντροφικότητα.



Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και την απόφαση να μην κάνει οικογένεια και παιδιά η ίδια απάντησε:

«Πολύ μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου να μην κάνω παιδιά έπαιξε και το πως βίωσα τη δική μου παιδική ηλικία και εφηβεία, βλέποντας ότι η μητέρα μου εξαναγκάστηκε – εντός πολλών εισαγωγικών η λέξη – να με κάνει στα 19 της χωρίς να θέλει να αποκτήσει παιδί και πώς στη συνέχεια προσπαθούσε, με άτσαλο τρόπο, να με μεγαλώσει. Ερχόταν τα Σαββατοκύριακα – αφού με μεγάλωσε η γιαγιά μου – να με πάρει και καταλάβαινα την αμηχανία της. Ένα παιδί είναι σφουγγάρι, τα αντιλαμβάνεται όλα. Πότε εκνευριζόταν, πότε είχε ενοχές, άλλοτε έβαζε τα κλάματα και άλλοτε με έπαιρνε αγκαλιά. Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στο να πω: «Εγώ δεν θα κάνω τα ίδια στο δικό μου παιδί. Κι αν τα κάνω; Ασ’ το καλύτερα».

Στη συνέχεια απάντησε πως ορίζει εκείνη τον όρο συντροφικότητα και αν έχει αισθανθεί ποτέ αν «αυτός θα είναι το ταίρι μου μέχρι τέλους» «Το έχω νιώσει κατά καιρούς», είπε για να συνεχίσει μιλώντας για το πώς έχει στο μυαλό της την ιδανική σχέση.

«Δεν ξέρω αν η σωστή λέξη είναι «μοναχικότητα» ή «ανεξαρτησία». Εγώ αγαπώ πολύ τη συντροφικότητα, προσπαθώ να φτιάξω ένα ιδανικό μοντέλο όπου η συντροφικότητα να περιλαμβάνει την ανεξαρτησία και των δύο. Ξέρω ότι ακούγονται κάπως αυτά που λέω, αλλά δεν απαιτώ να είμαι εγώ ανεξάρτητη και ο άλλος να μου μαγειρεύει και να με περιμένει στο σπίτι. Θα ήθελα ο καθένας να έχει χρόνο και χώρο για τον εαυτό του, όταν τους χρειάζεται, αλλά να είμαστε μαζί όταν το έχουμε ανάγκη. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το βρεις. Δεν είμαι μοναχικός λύκος. Αντίθετα, είμαι πολύ δοτικό πλάσμα, δίνω πολλή τρυφερότητα – και μου αρέσει να την εισπράττω -, απλώς είμαι και πολύ αυτοεξυπηρετούμενη, αν μπορώ να το πω έτσι. Μου αρέσει να έχω κάποιον αλλά δεν τον χρειάζομαι οπωσδήποτε για να είμαι ευτυχισμένη».

Αυτή είναι η γοητευτική μητέρα της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού και της Εριέττας Μαυρούδη.

Η μητέρα της, Εριέττα Μαυρούδη, είναι μια γυναίκα γνωστή στον χώρο της διαφήμισης και πρωτοπόρος στο είδος της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: