Θρήνος στον “Τροχό”: Ο Γιάννης Γαλανούλης “έσβησε” σε σταθμό λεωφορείου, 6 μέρες μετά τη γέννηση του γιου του

February 10, 2023

Θρήνος στον “Τροχό”: Ο Γιάννης Γαλανούλης “έσβησε” σε σταθμό λεωφορείου, 6 μέρες μετά τη γέννηση του γιου του


Διαφ.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον σκηνοθέτη, Γιάννη Γαλανούλη, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά έξι μέρες από τη γέννηση του παιδιού του.Ο Γιάννης Γαλανούλης κράτησε για πρώτη φορά αγκαλιά τον γιο του πριν από έξι μέρες. Είχε παντρευτεί πριν δύο εβδομάδες και ετοιμαζόταν να χαρεί το νέο του σπιτικό στη Λάρισα, όπου κατοικούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

«Έσβησε» έτσι ξαφνικά προδομένος από την μεγάλη καρδιά του, σε ηλικία 48 ετών, χθες το πρωί μόλις έφτασε στην Αθήνα με το λεωφορείο για να σκηνοθετήσει την εκπομπή «Λάβα».

Γιάννη Γαλανούλη

Τίποτε δεν προδίκαζε το μοιραίο τέλος ενός εξαιρετικού ανθρώπου, όπως λένε φίλοι και συνεργάτες, αφού κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν μια χαρά και μιλούσε σχεδόν συνέχεια με τον Βαγγέλη Περρή για την εκπομπή.

«Άντε να κάνουμε το γύρισμα και να γυρίσω πίσω φίλε, να δω τον μικρό», έλεγε στο τηλέφωνο, αφού ζούσε όπως λένε όλοι την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Ήθελε πάρα πολύ να γίνει πατέρας και πριν από έξι μέρες άκουσε για πρώτη φορά το κλάμα του μικρού, μια μέρα που την περίμενε χρόνια.

Όταν κατέβηκε από το λεωφορείο, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς και «έφυγε» από την ζωή σκορπίζοντας απέραντη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός στο χώρο και οι συνάδελφοί του αδυνατούσαν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον Γιάννη.

Έναν παθιασμένο επαγγελματία, που σκηνοθέτησε μεταξύ άλλων τις εκπομπές «Αυτός και ο άλλος», «Πες τη λέξη» και «Τροχό της Τύχης» ενώ είχε δουλέψει πολλά χρόνια σαν σκηνοθέτης του «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Γιάννη Γαλανούλη

Γιάννη Γαλανούλη

Τα μηνύματα φίλων και συνεργατών πλημμύρισαν τον τοίχο της σελίδας του Γιάννη Γαλανούλη στο Facebook, με λέξεις και φράσεις που προσπαθούν να διαχειριστούν το ανείπωτο.

«Μας κάνεις πλάκα ότι έφυγες, έτσι δεν είναι Γιάννη;», έγραψε ο Θοδωρής Βαμβακάρης, «Καλό ταξίδι στο φως» και «Ψάχνω να βρω κουβέντες…Κουβέντες τρυφερές σαν εσένα να εκφράσω τη θλίψη μου…».

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του Star, Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για να τον αποχαιρετήσει. Σε αυτή δημοσίευσε δύο κοινά τους στιγμιότυπα, τα οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε».

Ο παραγωγός του Αnt1, Δημήτρης Κοτσίκος, δεν μπορεί να πιστέψει τη δυσάρεστη είδηση. «ΣΟΚ !!! Καλό ταξίδι Γιάννη, πες ότι μας κάνεις ακόμα μια πλάκα», έγραψε στη δική του ανάρτηση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ορισμένες φωτογραφίες από την πορεία του σκηνοθέτη.

Θλίψη για το πεπρωμένο του Γιάννη που μέσα σε έξι μέρες έζησε την υπέρτατη ευτυχία χωρίς να φαντάζεται ότι το πεπρωμένο του, μέτραγε ήδη αντίστροφα τους τίτλους τέλους στη ζωή αυτού του γελαστού παιδιού.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: