“Το λέω τώρα, γιατί το τσέκαρα”: “Άφωνοι” στο πλατό με την αποκάλυψη της Αντωνά για την Ασημίνα στο Survivor

February 10, 2023

“Το λέω τώρα, γιατί το τσέκαρα”: “Άφωνοι” στο πλατό με την αποκάλυψη της Αντωνά για την Ασημίνα στο Survivor


Διαφ.

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά σχετικά με τη χρήση κινητού τηλεφώνου από την Ασημίνα στο Survivor.



Η ίδια ανέφερε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν γίνει γνωστή η ιστορία με το κινητό τηλέφωνο, παρατήρησε ότι έκανε unfollow τόσο στην ίδια όσο και στον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη.

Μάλιστα, όπως θυμάται χαρακτηριστικά, η κίνηση αυτή έγινε αμέσως μετά το post του Άρη Σοϊλέδη για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά ως προς τη χρήση του κινητού τηλεφώνου της.

«Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε με τον Άρη στο τηλέφωνο, που της έστειλε και τις ευχές του. Ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη. Και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας, εμάς μας έκανε unfollow η Ασημίνα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.






«Το αναφέρω τώρα, γιατί το τσέκαρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από δικό της άνθρωπο στο Instagram αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ίσως γιατί κάποια στιγμή ο Άρης ανέβασε αυτό το post τύπου “Κάρμα”, το οποίο προφανώς δεν αναφερόταν στα δύο κορίτσια αλλά στο ότι πολλές φορές κατηγορήθηκε ότι είχε στα χέρια του κινητό», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Δεν ήταν έτσι. Ήθελε αλλού να αναφερθεί, σε άλλους ανθρώπους που έτσι όπως φέρθηκαν στα κορίτσια να είχε συμβεί και στη δική του περίπτωση. Και μάλλον πρέπει να είναι και οι ίδιοι άνθρωποι που έστησαν την παγίδα στα κορίτσια. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», είπε κλείνοντας η Μαρία Αντωνά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: