Όλα ξεκίνησαν από έναν “αθώο” πονόδοντο: Όλοι στο πλευρό του μικρού Λάμπρου, μάχη ζωής για τον 7χρονο μαθητή

February 10, 2023

Όλα ξεκίνησαν από έναν “αθώο” πονόδοντο: Όλοι στο πλευρό του μικρού Λάμπρου, μάχη ζωής για τον 7χρονο μαθητή


Διαφ.

Έκκληση βοήθειας για τον 7χρονο Λάμπρο από τη Λάρισα που διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο απευθύνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Παιδική Χαρά».Μάχη με το οστεοσάρκωμα

7χρονο

Όπως διαβάζουμε και στην σχετική ανακοίνωση, η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του 7χρονου ξεκίνησε από έναν επίμονο δυνατό πόνο στο δόντι. Πίσω από ένα δοντάκι που πονούσε πολύ, κρύφτηκε ύπουλα το τέρας… οστεοσάρκωμα η διάγνωση! Και έτσι ξεκίνησε αυτός ο δύσκολος αγώνας για τον μικρό Λαμπρό!!!

Δυο πολύ δύσκολα χειρουργεία για να αφαιρεθεί ο όγκος … μαζί όμως αφαίρεσαν και το οστό της άνω γνάθου και όλα τα δοντάκια… το γλυκό του προσωπάκι άλλαξε μορφή… πλέον το να μιλήσει, να φάει, ακόμη και να καταπιεί έγινε δύσκολο… Ο αγώνας όμως ακόμη είναι στην αρχή…

Ο Λάμπρος είναι από την Λάρισα, όμως πρέπει κάθε βδομάδα να κάνει τις χημειοθεραπείες του στην Αθήνα γιατί ο καρκίνος του είναι πολύ επιθετικός!!! Σύντομα θα πρέπει να κάνει νέα χειρουργεία για να φτιάξει το στοματάκι του! Να μπορέσει ξανά να μιλήσει, να φάει και να πιει, πράγματα που για όλους εμάς είναι δεδομένα… Τα έξοδα ήδη έχουν λυγίσει την οικογένεια! Δεν θα τα καταφέρουν χωρίς την στήριξη όλων μας… Τα έξοδα είναι παρά πολλά αλλά η οικογένεια θα κάνει τα πάντα για να σώσει το παιδί της.

Πώς μπορούμε να συνδράμουμε για τον 7χρονο Λάμπρο

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ

Με βάση τη νέα νομοθεσία, το καταθετήριό σας αποτελεί και την απόδειξη της δωρεάς σας και είναι αυτό που χρειάζεται για να δηλώσετε την δωρεά σας στην εφορία με την εκκαθαριστική σας δήλωση, γι’ αυτό απαιτείται να υπάρχει το όνομά σας στην αιτιολογία κατάθεσης.

PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Η ανάρτηση της έκκλησης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: