Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Ευγενία έκανε τηλεόραση για να πληρώσει χρέη του παρελθόντος» (vid)

February 9, 2023
Ο υπουργός μίλησε για την σύζυγό του και το γεγονός ότι δεν είναι στην τηλεόραση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή του, για την πολιτική αλλά και για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε γιατί η σύζυγός του δεν είναι πλέον στην τηλεόραση κι εκείνος απάντησε: «Δεν απαγορεύω στην Ευγενία να κάνει κάτι. Συνεννοούμαστε μεταξύ μας και φυσικά αν θέλει να κάνει τηλεόραση μπορεί να κάνει. Η Ευγενία στην τηλεόραση μπήκε, με έναν συγκεκριμένο τότε στόχο προσωπικό. Ήθελε να πάρει χρήματα για να πληρώσει χρέη του παρελθόντος, έτυχε να είναι στην τελευταία καλή εποχή της τηλεόρασης πριν την χρεοκοπία, έκλεισε τους λογαριασμούς της. Δεν της άρεσε ιδιαίτερα η τηλεόραση, δεν την εξέφραζε καθόλου και δεν ήθελε να συνεχίσει. Τότε, ειδικά “η στιγμή της αλήθειας”, ήταν δύσκολη. Μετά έκανε το “Dancing with the stars”, το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, το “MasterChef”».

«Την “στιγμή της αλήθειας” την είχα ενθαρρύνει να το κάνει, αν κι εγώ δεν το άντεχα καθόλου το σόου αυτό, ήταν πολύ ακραίο για τα δικά μου γούστα. Όμως, ήξερα ότι η Ευγενία θα τα καταφέρει και ήταν πολύ καλή. Είναι εντυπωσιακό ότι έχει μια περάσει δεκαετία από τότε που η Ευγενία δεν έχει κάνει τηλεόραση και δεν υπάρχει χρονιά που να μην της έχουν κάνει πρόταση. Όμως δεν θέλει. Εκείνη δεν θέλει. Ίσα-ίσα, όπως εκείνη στηρίζει αυτά που κάνω εγώ, έτσι κι εγώ στηρίζω αυτά που κάνει εκείνη», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: