Σάλος με τα 26.000 ευρώ για να τραγουδήσει η Λένα Ζευγαρά στο καρναβάλι Ξάνθης, η απάντηση του δημάρχου

February 10, 2023

Σάλος με τα 26.000 ευρώ για να τραγουδήσει η Λένα Ζευγαρά στο καρναβάλι Ξάνθης, η απάντηση του δημάρχου


Διαφ.

Κύμα δυσαρέσκειας έχουν προκαλέσει τα 26.000 ευρώ που θα πάρει η Λένα Ζευγάρα προκειμένου να τραγουδήσει στο καρναβάλι της Ξάνθης.Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου αποφάσισε για τη φετινή εκδήλωση με αφορμή το καρναβάλι, να τραγουδήσουν καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, της τραπ και ποπ μουσικής, με πρώτο όνομα τη Λένα Ζευγαρά.

Μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε από τη στιγμή που μαθεύτηκε το ποσό, ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Πρωινό» για να δώσει τις δικές του απαντήσεις.


Ο Μανώλης Τσέπελης είπε:

«Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης».

Όσο για την αμοιβή της τραγουδίστριας είπε: «Δεν το ξέρω, αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η αμοιβή για τους τραγουδιστές που θα συνοδεύσουν τη Λένα Ζευγάρα στη συναυλία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των 26.000. Μεταξύ αυτών, η Ζόζεφιν και ο Fy.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: