Καίτη Φίνου: «Έκανα έκτρωση όταν ήμουν ανήλικη. Είχα αποβάλει το παιδί από 2 συντρόφους μου, ευτυχώς»

February 11, 2023

Καίτη Φίνου: «Έκανα έκτρωση όταν ήμουν ανήλικη. Είχα αποβάλει το παιδί από 2 συντρόφους μου, ευτυχώς»


Διαφ.

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Καίτη Φίνου.Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε συνάδελφό της που δεν συμπαθεί, την απόπειρα βιασμού που είχε δεχτεί και τις εκτρώσεις που έκανε.

Ισχύει ότι ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται σας κάλεσε στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν;

Ναι και ήμουν και μεγάλη. Ήμουν 46-47 ετών και έμεινα με το θράσος του και τη γλοιώδη συμπεριφορά του. Όταν έγινε το μπαμ, αμέσως είπα κοίτα τι έκανε στα κοριτσάκια. Γενικά τον αντιπαθούσα πάντα και ήταν είναι και θα είναι ο πιο γλοιώδης συνάδελφος. Τώρα καταλαβαίνω και για ποιον λόγο μίλησαν τώρα αυτά τα κορίτσια. Εγώ όταν είχα βιαστεί, δεν με πίστεψε ούτε η μητέρα μου. Δεν είχα βιαστεί ακριβώς, απόπειρα βιασμού ήταν. Ήμουν 16 ετών και θέλω να πω ότι το κράτησα μυστικό για πολλά χρόνια. Δυστυχώς υπάρχει και σήμερα αυτός ο νόμος της σιωπής.

Αυτός ήταν και ο λόγος που κρατήσατε κρυφό το ότι κάνατε έκτρωση;

Ήμουν ανήλικη και δεν το είχα πει σε κανέναν. Το αποκάλυψα όταν έφυγα από το σπίτι μου. Με 2 συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους, σήμερα λέω ευτυχώς που συνέβη γιατί δεν άξιζαν να υπάρχουν στη ζωή μου. Πληγώθηκα αλλά είπα ότι θα κάνω ξανά παιδί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: