Παντρεύτηκαν κρυφά Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς;: Η βέρα, το μονόπετρο και η φώτο που φούντωσε τις φήμες

February 11, 2023

Παντρεύτηκαν κρυφά Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς;: Η βέρα, το μονόπετρο και η φώτο που φούντωσε τις φήμες



Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που απέχει αυτή την περίοδο από την τηλεόραση, σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.



Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, που έγινε μέσω Ιnstagram, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι έχει κάνει το μεγάλο βήμα και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα έχει ήδη παντρευτεί.

Από τις αρχές του χρόνου ένα χρυσό μονόπετρο και μια βέρα κοσμούν το χέρι της και σύμφωνα με το Queen.gr η Ιωάννα Μαλέσκου έχει επισημοποιήσει την σχέση της με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Δανιά.

Το μονόπετρο και σετ δαχτυλίδι δεν υπήρχαν στα δάχτυλα της Ιωάννας τον Δεκέμβριο του 2022 αλλά από τη νέα χρονιά είδαμε την αλλαγή.

Το δαχτυλίδι φάνηκε ακόμα πιο πολύ στο πρόσφατο «νυφικό» μανικιούρ που έκανε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα έμεινε πιστή στο αυθεντικό French mani, κάνοντας γαλακτερή βάση και λεπτή λευκή γραμμή, σε squoval σχήμα, δηλαδή σε ένα κράμα τετράγωνου και οβάλ. Το συγκεκριμένο μανικιούρ είναι passepartout, ταιριάζει σε κάθε περίσταση και με όλα τα στυλ, ενώ είναι και η ιδανική επιλογή για νύφες. Απλό, λιτό και κομψό.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, επιβεβαίωσε στο Queen πως: «ναι, είναι και επίσημα μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά»!

Είναι πιθανό, το ζευγάρι που θα αποκτήσει το μωράκι του σε λιγότερο από τρεις μήνες να έχει προχωρήσει σε πολιτικό γάμο με την παρουσιάαστρια να μην θέλει να επιβεβαιώνει το αν και πότε έχει γίνει ο γάμος.

Η απάντηση στα σχόλια για τη γυμναστική σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Πάντως, η Ιωάννα συνεχίζει να γυμνάζεται και εξομολογήθηκε πως η εγκυμοσύνη ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε, αλλά είναι σαν αποστολή όμως. Είναι, νομίζω, το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε.

Δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση, γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω», τόνισε η εγκυμονούσα.

Μιλώντας στο queen.gr για τα σχόλια που δέχτηκε στο γιατί συνεχίζει να κάνει γυμναστική παρότι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η μέλλουσα μαμά εξήγησε πως για εκείνη και πάντα με τη συμβουλή του γιατρού της, η γυμναστική αποτελεί υγεία:

«Πάντα γυμναζόμουν στη ζωή, ειδικά την περίοδο αυτή και μιας και μιλάμε για την πρώτη μου εγκυμοσύνη – και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού μου- συνεχίζω να κάνω Pilates και θεωρώ την άσκηση υγεία. Με βοηθάει και σωματικά και ψυχικά και η δασκάλα μου είναι διαρκώς από πάνω μου. Υπάρχουν και τα σχόλια εκείνα που δεν με αφορούν, θα ήθελα πάντως να μπορώ να γυμνάζομαι μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της που παρέμεινε κρυφή, η Ιωάννα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το φύλο του μωρού δεν το έχουμε μοιραστεί ακόμα, είναι προσωπικό. Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω.

Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις, αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δεν κρύβεται», είπε η παρουσιάστρια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: