Ανατρίχιασαν οι αστυνομικοί με το θέαμα: Σκότωσε τη γυναίκα, τα παιδιά τους, πήρε ένα τηλέφωνο κι αυτοκτόνησε

February 11, 2023

Ανατρίχιασαν οι αστυνομικοί με το θέαμα: Σκότωσε τη γυναίκα, τα παιδιά τους, πήρε ένα τηλέφωνο κι αυτοκτόνησε


Διαφ.

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λουιζίανα, όπου ένας 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του, τα παιδιά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.Όταν οι αρχές έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Ragas, βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Ο 43χρονος Tim Ragas από τη Λουιζιάνα σήκωσε το ακουστικό και κάλεσε τις αρχές.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε έτσι. Θα βρείτε τέσσερα πτώματα όταν φτάσετε», είπε ο 43χρονος στους αστυνομικούς, και λίγο μετά το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα του Tim Ragas κατευθύνθηκαν σπίτι του.

Θα ακολουθούσε μια ασύλληπτη τραγωδία. Θα σκότωνε τους δύο γιους του, 20 και 13 ετών, και τη γυναίκα του και μετά θα έβαζε τέλος στη ζωή του.

Ο σερίφης Joe Lopinto αποκάλυψε το τελευταίο ανατριχιαστικό τηλεφώνημα. Ήταν νωρίς το πρωί της Πέμπτης που ο Tim Ragas τον προειδοποίησε για αυτό που θα ακολουθούσε.

Μόλις έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας στη Λουιζιάνα, οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματά τους. Τα θύματα ο 43χρονος Tim Ragas, η 45χρονη Joanna Ragas, ο 20χρονος Eric Thorneblom και ο 13χρονος Timothy Ragas.

Στο σπίτι εντοπίστηκε ένα σημείωμα και όπλα. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν άργησαν να συνδέσουν τα στοιχεία. Τα θύματα είχαν όλα τραύματα από πυροβολισμούς.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν υπήρχαν περισσότεροι από ένας δράστες. «Κάποια στοιχεία θα μπορούσαν να με κάνουν να πιστέψω ότι αποφάσισαν να το κάνουν μαζί οι γονείς. Η μητέρα και ο πατέρας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Joe Lopinto.

Θα χρειαστεί, ωστόσο, να περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για να οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα. Ο Tim Ragas, όπως αποκάλυψε, εργαζόταν στο παρελθόν ως αστυνομικός.

Μετά την αποκάλυψη της τραγωδίας, συγγενικά τους πρόσωπα κάνουν λόγο για συνδυασμό κατάθλιψης, οικογενειακών ιατρικών θεμάτων και οικονομικών προβλημάτων που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος.

«Δεν εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια. Είχε βρει πρόσφατα μια δουλειά και την έχασε γιατί η Joanna είχε ιατρικά προβλήματα. Έπρεπε να είναι εκεί για να φροντίζει τον αυτιστικό τους γιο», σημείωσε η κουνιάδα του Tim Ragas.

Οι συγγενείς τους προσπαθούσαν να τους βοηθήσουν. Δεν γνώριζαν, όμως, πόσο άσχημη είναι η κατάστασή τους.

Ο σερίφης Joe Lopinto τόνισε πως τα οικονομικά προβλήματα τους άφησαν σε μια κατάσταση εξαθλίωσης. «Δυστυχώς πήραν την κατάσταση στα χέρια τους».

«Είναι σπαρακτικό και τόσο λυπηρό. Ο Tim Ragas ήταν αυτό που θα αποκαλούσα ευγενικός γίγαντας. Ποτέ δεν τον είδα αναστατωμένο ή θυμωμένο. Ποτέ δεν γνωρίζουμε τους δαίμονες ή τους αγώνες που αντιμετωπίζουν οι άλλοι, ειδικά σήμερα. Προσευχόμαστε για την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής», σημειώνει σε μήνυμά του στο Facebook o Dave Antony που τον γνώριζε προσωπικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: