Ψηφιακός καλλιτέχνης δείχνει πώς θα έμοιαζαν 13 διάσημες προσωπικότητες αν ζούσαν σήμερα

February 10, 2023

Ψηφιακός καλλιτέχνης δείχνει πώς θα έμοιαζαν 13 διάσημες προσωπικότητες αν ζούσαν σήμερα


Διαφ.

Ένας Βραζιλιάνος ανέστησε ψηφιακά μεταξύ άλλων τον Μάικλ Τζάκσον και τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους μετέφερε στο 2022

 Ένας Βραζιλιάνος καλλιτέχνης, χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και προσπαθεί να αποδώσει τη μορφή ορισμένων προσώπων που έφυγαν από τη ζωή, στο σήμερα.

Ο Hidreley Diao που έχει καταφέρει να γίνει viral με τις δημιουργίες του, δηλώνει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μουσική, ταινίες και sitcoms, αλλά ούτε και χωρίς ίντερνετ. Έχει εθισμό με τα social media και έχει μία ιδιαίτερη αγάπη στις φωτογραφίες με σκύλους και γάτες.

Ο δημιουργός ανέστησε ψηφιακά τον Μάικλ Τζάκσον, τον Φρέντι Μέρκιουρι, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και άλλους σπουδαίους ανθρώπους που πέρασαν από αυτό τον κόσμο και έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές από τις πιο σπουδαίες προσωπικότητες που χάθηκαν από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο και μεταφέρονται στον 21ο αιώνα.

Φρέντι Μέρκιουρι

Τζον Λένον

Τούπακ Σακούρ

Πρινς

Πολ Γουόκερ

Μπρους Λι

Έλβις Πρίσλεϊ

Πραγματικά εκπληκτικές δημιουργίες..

Μέριλιν Μονρόε

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Έιμι Γουαϊνχάουζ

Κερτ Κομπέιν

Μάικλ Τζάκσον

Ντέιβιντ Μπάουι

Ο Βραζιλιάνος  Hidreley Diao κατάφερε επίσης με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης να μεταφέρει ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο Βαν Γκογκ, η Μόνα Λίσα και ο Μπετόβεν, στο σήμερα παρουσιάζοντας τη σύγχρονη μορφή τους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: