“Καταπέλτης” η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα: “Έχει να δει τη μητέρα μου 3 χρόνια. Ευτυχώς δεν ζει ο πατέρας µας”

February 11, 2023

“Καταπέλτης” η αδερφή του Βασίλη Τσιάρτα: “Έχει να δει τη μητέρα μου 3 χρόνια. Ευτυχώς δεν ζει ο πατέρας µας”


Διαφ.

Η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα, Ελευθερία, μίλησε για την σχέση τους και τους λόγους που δεν θα τον ψηφίσει ούτε η ίδια ουτε η οικογένειά τους.Για τη σχέση της οικογένειας του με τον Βασίλη Τσιάρτα μίλησε η αδελφή του, Ελευθερία, εξηγώντας πώς πήρε την απόφαση μαζί με τη μητέρα της να αποκηρύξουν τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν πολιτευτή λόγω των ρατσιστικών και ομοφοβικών απόψεών του.

Η Ελευθερία Τσιάρτα, μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, δήλωσε πως “η ανακοίνωση βγήκε για να τιµήσουµε πιο πολύ τη µνήµη του πατέρα µας, γιατί ο Βασίλης έδωσε µια συνέντευξη και αναφέρθηκε στον αείµνηστο πατέρα µας, Αναστάσιο Τσιάρτα. Η δήλωση που κάναµε τα λέει όλα”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “∆εν συµφωνούµε µε τις απόψεις του, τόσο εγώ όσο και η µητέρα µου, τόσο του ίδιου όσο και αυτού του κόµµατος, αλλά και γενικώς µε όλη αυτή τη συµπεριφορά που έχει ο Βασίλης. ∆εν τον αναγνωρίζουµε και εµείς. Ο µπαµπάς µου ήταν ένας σπουδαίος δηµοσιογράφος για πολλά χρόνια στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ηµαθίας και είχε την εφηµερίδα “Τα Νέα του Ρουµλουκιού”, η οποία έβγαινε από το 1981 έως το 2007. Ήταν από τα πιο δυναµικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παρότι δεν πολιτεύτηκε ποτέ.
Ενδεικτικό είναι πως, όταν είχε έρθει ο Ανδρέας Παπανδρέου από την Αµερική, ο πατέρας µου τον είχε επισκεφθεί στο Καστρί. Ο µπαµπάς µου, αν ζούσε, δεν θα αναγνώριζε και δεν θα αποδεχόταν όλη αυτή την κατάσταση µε τον Βασίλη”.

“Δεν θα τον ψηφίσουμε” δηλώνει η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα

“Εγώ µε τη µητέρα µου δεν θα ψηφίσουµε τον Βασίλη, γιατί πολύ απλά δεν συµφωνούµε µε τις απόψεις του. Ο µπαµπάς µου είχε µεγάλη επιρροή στην τοπική κοινωνία. Ήταν µια σηµαντική και σεβάσµια προσωπικότητα και ήταν πάντα µπροστά από την εποχή του. Ο µπαµπάς µου πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου του 2012. Κλείσαµε 11 χρόνια από τον θάνατό του. Ίσως µε όλο αυτό που συµβαίνει είναι σαν να θέλει να µας πει κάτι από εκεί που είναι.
Η µητέρα µας είναι πολύ στεναχωρηµένη. Ο Βασίλης επεδίωξε να επικοινωνήσει µαζί µου, αλλά δεν θέλω να έχω καµία σχέση. Ευτυχώς που δεν ζει ο πατέρας µου. Κάτι θα ήξερε που “έφυγε”. Εγώ και η µητέρα µου δεν συµφωνούµε µε τις οµοφοβικές και τις ρατσιστικές απόψεις. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ενήλικος και κάνει τις επιλογές του. Ο Βασίλης έχει να δει τη µητέρα του τρία χρόνια, οπότε τα υπόλοιπα περισσεύουν”, δήλωσε µε νόηµα η αδελφή του Βασίλη Τσιάρτα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: