Δεν τον είχε καταλάβει κανείς: Διέρρευσε 27 χρόνια μετά η σκηνή στο Dolce Vita που ο Λιάγκας παίζει τον κομπάρσο

February 12, 2023

Δεν τον είχε καταλάβει κανείς: Διέρρευσε 27 χρόνια μετά η σκηνή στο Dolce Vita που ο Λιάγκας παίζει τον κομπάρσο


Διαφ.

Με ανανεωμένη εικόνα επέστρεψε το Σάββατο 11/2 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μία από τις θρυλικές κωμωδίες του Mega, το «Ντόλτσε Βίτα».Η πετυχημένη σειρά των 90s με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Θανάση Ευθυμιάδη ξεκίνησε να προβάλλεται από την αρχή σε επανάληψη, με τους χρήστες στο twitter να σχολιάζουν τις ατάκες που μέχρι και σήμερα αναπαράγονται μέσα από τα social media.

Ένας έρωτας με μεγάλη διαφορά ηλικίας έσκασε σαν βόμβα στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στην ελληνική τηλεόραση. Στο Ντόλτσε Βίτα παρακολουθούμε το love story που γεννήθηκε στην Περούτζα της Ιταλίας μεταξύ του φοιτητή Αντώνη Καλούδη και της εργοστασιάρχη Χριστίνας Μαρκάτου. Όταν η Χριστίνα, μια συντηρητική χήρα ερωτεύεται τον Αντώνη που κατά σύμπτωση είναι σύντροφος της κόρης της και ζεν πρεμιε την εποχή εκείνη. Τα περιστατικά που θα ακολουθήσουν έγιναν viral, όπως και ο έρωτάς τους.

Ντόλτσε Βίτα – Η guest εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα, αφού βρισκόταν ανάμεσα στους ταξιδιώτες που αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμά τους, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όπως θα δείτε ο δημοσιογράφος του ANT1, σε αρκετά νεαρή ηλικία, με σπορ look είχε εμφανιστεί στην είσοδο του ξενοδοχείου, περνώντας μπροστά από την Χριστίνα Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου).

Το twitter εντόπισε την εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα στο Ντόλτσε Βίτα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: