Ο πιο ακριβός σκύλος στον κόσμο, γνωρίστε τον Θιβετιανό Μαστίφ

February 11, 2023

Ο πιο ακριβός σκύλος στον κόσμο, γνωρίστε τον Θιβετιανό Μαστίφ


Διαφ.

Είναι μια από τις αρχαιότερες ράτσες στον κόσμο ????♥

 Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τα σκυλιά, άλλοι τις γάτες, και πρόσφατα υπήρξε μια τεράστια αύξηση στους ανθρώπους που προτιμούν τα πουλιά. Μέσα σε αυτές τις κατηγορίες ο καθένας έχει και άλλα γούστα.

Υπάρχουν εκείνοι που θέλουν μικρά σκυλιά,  γιατί γίνονται περισσότερο «παιχνιδάκι», λόγω του πόσο μικρά είναι. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που προτιμούν τεράστια σκυλιά, τόσο μεγάλα όσο οι αρκούδες. Αν και το μέγεθος δεν έχει σημασία όσον αφορά το κόστος, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τιμές που “δαγκώνουν” πιο οδυνηρά από τα δόντια του σκύλου.

Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε τον πιο ακριβό σκύλο στον κόσμο, που δεν θα βρείτε να περπατά στους δρόμους των πόλεων και γενικότερα, είναι απίθανο να συναντήσετε.

Παρά τα έξοδα που έκανε αυτός ο ιδιοκτήτης, τα κέρδη δεν άργησαν να έρθουν γιατί, αυτός ο 11 μηνών σκύλος είναι ένα πολύτιμο δείγμα του οποίου άλλοι ιδιοκτήτες θηλυκών επιθυμούν να το διασταυρώσουν με αυτό  . Για αυτό θα έπρεπε να πληρώσετε περισσότερο ή λιγότερο 15 χιλιάδες δολάρια.

Στην Κίνα, τα Θιβετιανά Μαστίφ αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερο τρόπο καθώς είναι εγγενώς συνδεδεμένα με την ιστορία τους. Αυτά τα ζώα τα έχουν φυλοξενήσει μοναστήρια στο Θιβέτ, εξ ου και το όνομά τους, και τα βοήθησαν να διασχίσουν τα Ιμαλάια.

Σύμφωνα με τους θρύλους, ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Τζένγκις Χαν ή ο Βούδας είχαν στο σπίτι τους μαστίφ.

 

porquenosemeocurrio


Πηγή

Διαβάστε επίσης: