Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πάντα θα υπάρχει ένας μ@λ@$#$ που θα ρωτήσει "γιατί μιλάς τώρα και δεν μίλησες τότε;"» (vid)

February 11, 2023
Η ηθοποιός μιλώντας για την εμπειρία της προέτρεψε το κοινό να μην φοβάται.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα, στην συγκέντρωση των καλλιτεχνών, μετά το προεδρικό διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των ηθοποιών με τα απολυτήρια λυκείου.


Διαφ.

Ένα βίντεο από την ομιλία της, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και κυρίως στο TikTok, στο οποίο η ηθοποιός περνάει το δικό της μήνυμα συμβουλεύοντας το κοινό να μιλάει «ανοιχτά», προκειμένου να διεκδικεί τα δικαιώματά του.

«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά με πάρα πολλά όνειρα και μου τα πήρανε πάρα πολύ βίαια και έκανα πολλή υπομονή και δεν θέλω να κάνετε το ίδιο. Είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτό. Γιατί πάντα θα υπάρχει ένας μ@λ@$#$ που θα σας ρωτήσει “γιατί μιλάς τώρα και δεν μίλησες τότε;”. Γι΄αυτό μην τους κάνετε τη χάρη. Τώρα θα μιλάτε, τώρα», ακούγεται να λέει.

@efstathiia Υπέροχη Πηνελόπη???? #sesaspoumasakoute ♬ original sound – efstathia

Στη συνέχεια, συμπληρώνει: «Η αγάπη βρίσκει πάντα την πιο μικρή τρυπούλα και θα μπει. Μην έχετε ποτέ αμφιβολία για αυτό, σας το ορκίζομαι, σας το υπόσχομαι και τόση να είναι η τρυπούλα, θα μπει, θα φανεί η αλήθεια. Μην σταματήσετε τον αγώνα αυτό. Θα είμαι δίπλα σας πάντα, σας ευχαριστώ πολύ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: