Δημήτρης Γκοτσόπουλος:”Έπαθα κρίση πανικού μετά τη συνέντευξη στον Αρναούτογλου. Δεν θα μου το επιτρέψω ξανά

February 12, 2023

Δημήτρης Γκοτσόπουλος:”Έπαθα κρίση πανικού μετά τη συνέντευξη στον Αρναούτογλου. Δεν θα μου το επιτρέψω ξανά


Διαφ.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, για τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για τις κρίσεις πανικού που έχει πάθει.Ο ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε πώς τον επηρέασε και πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία που είχαν οι «Άγριες Μέλισσες», δήλωσε: «Έπαθα μια κρίση πανικού σε όλη αυτή τη διάρκεια», απάντησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Έπρεπε να πάω σε μια τηλεοπτική συνέντευξη, δεν ένιωθα καλά. Ήμουν πάρα πολύ πιεσμένος από τα γυρίσματα, από τα ξενύχτια. Το είχα υποσχεθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πήγα και έκανα τη συνέντευξη και μετά έπαθα κρίση πανικού από την πίεση», συμπλήρωσε.

«Είπα μετά ότι δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου. Αν δεν μου το συγχωρήσει ένας δημοσιογράφος, ας μην μου το συγχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι δεν είχε φανταστεί ποτέ την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε η σειρά «Άγριες Μέλισσες». «Δεν είχα στόχο να γίνω γνωστός και διάσημος», εξήγησε.

«Είχα πάρει απόφαση ότι δεν με νοιάζει η τηλεόραση και η δημοσιότητα. Με νοιάζει να έχω ωραίες συνεργασίες και να εξελίσσομαι μέσα από αυτή τη δουλειά. Και τότε ήρθε», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, αναφερόμενος στην πρόταση για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: