“Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν”: Ο Μπισμπίκης “έσκασε” έτσι στα μπουζούκια & τρέλανε τη Βανδή

February 13, 2023

“Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν”: Ο Μπισμπίκης “έσκασε” έτσι στα μπουζούκια & τρέλανε τη Βανδή


Διαφ.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν!Αυτή η περίοδος είναι αρκετά φορτωμένη επαγγελματικά τόσο για την τραγουδίστρια (ετοιμάζεται ξανά ως κριτής για την πρεμιέρα του J2US) όσο και για τον ηθοποιό, ωστόσο οι δυο τους βρίσκουν πάντα τον τρόπο να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν χάνει σχεδόν καμία εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή, απολαμβάνοντάς την σε ένα από τα πρώτα τραπέζια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τις Μέλισσες.

Το Σάββατο 11/2, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε για μια ακόμη φορά να απολαύσει την αγαπημένη του επί σκηνής κι εκείνη του επεφύλασσε μια πολύ τρυφερή έκπληξη.

Μπορεί το μαγαζί να ήταν γεμάτο με κόσμο, η Δέσποινα Βανδή είχε μάτια μόνο για εκείνον… Κοιτάζοντας τον στα μάτια λοιπόν του έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση, με τους θαμώνες να χειροκροτούν και να φωνάζουν ασταμάτητα!

«Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν», είπε η Δέσποινα Βανδή, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να λιώνει με τα λόγια της, όπως θα δεις στο αποκλειστικό βίντεο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: