Σοκάρει ο Φωκάς Ευαγγελινός: “Έγραψε τη λέξη “αίσχος” με κιμωλία πάνω στο κολάν μου. Μπορεί να είχε και δίκιο”

February 13, 2023

Σοκάρει ο Φωκάς Ευαγγελινός: “Έγραψε τη λέξη “αίσχος” με κιμωλία πάνω στο κολάν μου. Μπορεί να είχε και δίκιο”


Διαφ.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο γνωστός χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός στον Παύλο Σταματόπουλο για την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι!” .Mεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο χορό και την αντίδραση του πατέρα του αλλά και στο αν θα πάρει μέρος στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

“Ο πατέρας μου μού έκοψε τα πάντα. Και ο πατέρας και η μητέρα μου είχαν αντιρρήσεις. Δεν τους κράτησα κακία. Όταν είχα ανακοινώσει στον πατέρα μου ότι θα ασχοληθώ με τον χορό μου πέταξε μία καρέκλα. Παρόλα αυτά χαιρόταν για εμένα και ερχόταν να με παρακολουθήσει” είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα σκληρό περιστατικό που συνέβη με έναν καθηγητή του στην Κρατική Σχολή Χορού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ήταν δύσκολα. Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει. Ήταν ένας δάσκαλος μπαλέτου που είπε “Σταματήστε όλοι το μάθημα, ακίνητοι όλοι” και παίρνει μια κιμωλία και γράφει στο κολάν μου “αίσχος”. Αυτό θα μπορούσε να με κάνει να τα παρατήσω αλλά δεν το έκανα ποτέ. Εγώ γέλαγα γιατί μπορεί να είχε και δίκιο”.

Όσον αφορά την “Eurovision” και το αν θα λάβει μέρος με την συμμετοχή της Ελλάδας ο Φωκάς Ευαγγελινός ξεκαθάρισε: “Αποφάσισα και – μετά την απόφαση του Νίκου Κοκλώνη να κάνει δεύτερο “J2us” – ανακοίνωσα στην ΕΡΤ πριν βγουν τα αποτελέσματα ότι εγώ φέτος δεν θα συμμετέχω. Γιατί είπα επαγγελματικά πόσο θα είμαι συνεπής (εννοεί στο “J2us”) ενώ θα πρέπει να το αφήσω για να φύγω 15 μέρες;”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: