Με καστανά μαλλιά, φωτοτυπία της κόρης της Βαλέριας: Αγνώριστη η Ελένη Μενεγάκη στην φωτογραφία που κυκλοφορεί

February 13, 2023

Με καστανά μαλλιά, φωτοτυπία της κόρης της Βαλέριας: Αγνώριστη η Ελένη Μενεγάκη στην φωτογραφία που κυκλοφορεί


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη θεωρείται, διαχρονικά, μία από τις ομορφότερες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.Από το 1991, που ξεκίνησε τη καριέρα της στο κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη έως σήμερα, που παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη» στο Mega έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της.

H Eλένη δεν είναι φαν των αλλαγών στα μαλλιά της, μπορεί να κάνει πειραματισμούς στα χτενίσματά της, άλλοτε πιο μακριά και άλλοτε με μεσαίου μήκους μαλλιά, άλλοτε με ανέμελες μπούκλες, με όγκο και κίνηση, με πλαϊνή χωρίστρα αλλά και girly δοκιμές αλλά το χρώμα παραμένει σταθερό.

Λατρεύει το ξανθό της και δεν πρόκειται να το «πειράξει» ποτέ, όπως έχει πει.

«Η γυναίκα όταν μεγαλώνει αυτά τα μυστικά σας τα λέω χρόνια – πρέπει να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της να την γλυκαίνει. Ακόμα και αυτές που μέχρι τα σαράντα τους είχαν τα μαλλιά τους καστανά, σκούρα, θα δείτε πόσο τους πάει όταν τα ανοίγουν μεγαλώνοντας. Φωτίζει παιδιά το ανοιχτό μαλλί», έχει αναφέρει.

Ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν πάντοτε ξανθιά, όπως έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε.

Παλαιότερα, και ειδικότερα, την περίοδο που προβαλλόταν η εκπομπή «Mega Banca» η διάσημη παρουσιάστρια είχε καστανά, μακριά μαλλιά, τα οποία δημιουργούσαν μία εντυπωσιακή αντίθεση με τα γαλανά της μάτια. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν και την εντυπωσιακή της ομοιότητα με τη μεσαία της κόρη, Βαλέρια.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνει την Ελένη Μενεγάκη, υπέρλαμπρη, με ένα κατακόκκινο τοπ και πλούσια καστανά μαλλιά να παρουσιάζει την εκπομπή του Mega.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: