Αντώνης Λουδάρος: «Όταν γεννήθηκα, οι εφημερίδες γράψανε γεννήθηκε παιδί μαμούθ, τέρας, σαν κάτι εξωπραγματικό»

February 13, 2023

Αντώνης Λουδάρος: «Όταν γεννήθηκα, οι εφημερίδες γράψανε γεννήθηκε παιδί μαμούθ, τέρας, σαν κάτι εξωπραγματικό»


Διαφ.

Ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή “Status”, χθες, Κυριακή, το απόγευμα, στον Astra Tv, αναφέρθηκε στη γέννηση του και την αναφορά που έκαναν σε αυτήν τα τοπικά μέσα, καθώς και την σχέση με τον πατέρα του.Η αναφορά των μέσων στη γέννηση του Αντώνη Λουδάρου

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «γεννήθηκα σχεδόν έξι κιλά. Οι εφημερίδες της εποχής γράψανε ότι γεννήθηκε ένα παιδί «μαμούθ», γιατί βγήκα με τον αμνιακό σάκο και δεν το λέω ψέματα. Το γράψανε οι εφημερίδες της εποχής και το είπαν στο ραδιόφωνο ότι γεννήθηκε ένα παιδί τέρας, δεν ξέρω τι παιδί ήταν αυτό. Πάντως οι δικοί μου άνθρωποι και ο πατέρας μου έλεγαν «Αντώνη, το λέγανε στο ραδιόφωνο» σαν κάτι πια εξωπραγματικό».

Οι απώλειες που ένιωσε ο Αντώνης Λουδάρος

Για την απώλεια της μητέρας του, ο Αντώνης Λουδάρος επεσήμανε «θυμάμαι ότι 12 χρονών, που έχασα την μητέρα μου, αυτό που σκέφτηκα ήταν πως «και τώρα Αντώνη πρέπει να σταθείς στα πόδια σου». Ένιωσα σαν να είμαι 90 χρονών, ήμουν εντελώς μόνος και έπρεπε να πορευτώ στη ζωή, βάζοντας το μυαλό στο κεφάλι μου. Μου έφυγε δηλαδή όλη η παιδικότητα μου. Τότε θύμωσα κάπως με τον πατέρα μου, γιατί ένιωσα μια δεύτερη απόρριψη και απώλεια. Δεν ήταν όμως πραγματικότητα γιατί πέρασα αρκετά χρόνια θυμωμένος μαζί του, χωρίς να του το δείχνω ποτέ, αλλά είχα την αλήθεια του. Δεν μπορούσε και εγώ αυτό τώρα πια μπορώ να πω ότι είναι συγχωρεμένος από μένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: