Χαμογέλασε ξανά ο Αναγνωστόπουλος, 2 χρόνια μετά την δολοφονία της Κάρολαϊν, είδε την κόρη του Λυδία σε φώτο

February 13, 2023

Χαμογέλασε ξανά ο Αναγνωστόπουλος, 2 χρόνια μετά την δολοφονία της Κάρολαϊν, είδε την κόρη του Λυδία σε φώτο


Διαφ.

Την κόρη του, Λυδία, «είδε» για πρώτη φορά -από την ημέρα της σύλληψής του- ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.Ο καταδικασμένος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, αντίκρισε για πρώτη φορά -από την ημέρα που συνελήφθη από τις Αρχές- την κόρη τους, την μικρή Λυδία.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, από την ημέρα της σύλληψης του καταδικασμένου ως συζυγοκτόνου, η μητέρα της Καρολάιν, που ανέλαβε έκτοτε την φροντίδα του μικρού κοριτσιού, φρόντισε να μην υπάρχει καμία επαφή της μικρής Λυδίας με τον πατέρα της, ούτε καν να φτάσει σε αυτόν κάποια πρόσφατη φωτογραφία του κοριτσιού, φροντίζοντας να είναι πάντοτε διαρκώς παρούσα στις συναντήσεις των γονιών του συζυγοκτόνου με το εγγόνι τους στην Αλόννησο.

Οι γονείς του καταδικασμένου ως δολοφόνου της νεαρής μητέρας, προσέφυγαν δικαστικά για παραβίαση των όρων επικοινωνίας με το παιδί, που δικαστήριο είχε ορίσει ότι μπορεί να γίνεται τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, καθώς τους τελευταίους μήνες δεν έχουν κατορθώσει να δουν το παιδί.

Στον φάκελο της δικογραφίας, υπήρχαν και 15 πρόσφατες φωτογραφίες με την μικρή Λυδία, από την ζωή της στις Φιλιππίνες, με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν. Εικόνες από τη ζωή του παιδιού τόσο μέσα στη βίλα όπου ζει η θεία της, Ντόνα, όσο και από τον παιδικό σταθμό όπου πηγαίνει εκεί.

Αυτές τις φωτογραφίες έδειξαν τα μέλη της οικογένειάς του στον φυλακισμένο πιλότο, ο οποίος, όπως μεταφέρθηκε στον «αέρα» του ΑΝΤ1, είδε με μεγάλη συγκίνηση, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε το παιδί του, από την ημέρα που συνελήφθη, στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: