«Τον απειλούσαν, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς» Ο 22χρονος Φώτης έγινε ντέντεκτιβ για να βρει τον χαμένο πατέρα του

February 13, 2023

«Τον απειλούσαν, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς» Ο 22χρονος Φώτης έγινε ντέντεκτιβ για να βρει τον χαμένο πατέρα του


Διαφ.

Άλυτος γρίφος παραμένει 8 χρόνια η εξαφάνιση του Χρήστου Καριοφύλλα στο Άργος και ο 22χρονος γιος του έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του.



Το μόνο που θέλει είναι να φανεί η αλήθεια. Ποιοι, όπως λέει, κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του πατέρα του, στο Άργος. Είναι αποφασισμένος να συνεχίσει μέχρι να μάθει όλα όσα έγιναν το 2015. Τότε που τα ίχνη του πατέρα του, χάθηκαν μυστηριωδώς, με τις έρευνες που ακολούθησαν να μην οδηγούν στην επίλυση των γρίφων. Οι όποιες ελπίδες να παραμένει ζωντανός είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Είναι μόλις 22 χρόνων. Δεν άντεξε τις σκιές και τη σιωπή μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του και έγινε ο ίδιος ντέντεκτιβ. Ο Φώτης Καριοφύλλας μπήκε σε επικίνδυνα μονοπάτια για να βρει την αλήθεια για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του, που κάποιοι φαίνεται ότι έθαψαν εκεί στην πόλη τους, στο Άργος.

Κινητοποίησε τον κόσμο του κυβερνοχώρου, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο και τα κυκλώματα που δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή. Ο ίδιος έζησε την εφηβεία του μέσα στον πόνο, αφού σε διάστημα πέντε χρόνων, έφυγαν από τη ζωή ο παππούς του, που τον υπεραγαπούσε και τον φρόντιζε, η μητέρα του και μετά έχασε και τον πατέρα του.

Όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την εξαφάνιση στο Άργος

Αγνοούμενος ο Χρήστος Καριοφύλλας 43 χρόνων. Εξαφανίστηκε την Πρωτομαγιά του 2015, από το Άργος όπου έμενε. Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και πριν χαθεί, είχε αποκαλύψει σε κάποιον, ότι τον απειλούσαν. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε άτομο που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα όσα είδε να διαδραματίζονται με τον αγνοούμενο σε συγκεκριμένο χώρο.

«Τον είδα τον Χρήστο ταλαιπωρημένο σε συγκεκριμένο χώρο. Ήταν με το ποδήλατο, δε νομίζω όμως πως εκείνος με είδε. Μπήκε ένα γνωστό αμάξι εκεί και μετά έμαθα πως χάθηκε ο Χρήστος. Ο …. που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, τον είδε σίγουρα και ξέρει τι έγινε. Πιστεύω πως τον έχουν φάει και τον έχουν πετάξει κάπου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Τι είπε ο 22χρονος γιος του

«Θα συνεχίσω μέχρι να βρω το τέλος. Όποιο κι αν είναι», δηλώνει αποφασισμένος στην κάμερα του «Τούνελ» ο μοναχογιός του αγνοούμενου Χρήστου Καριοφύλλα. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει χάσει την ελπίδα του και συνεχίζει ασταμάτητα να τον αναζητά με όποιον τρόπο μπορεί και κυρίως μέσω διαδικτύου.

«Κάνω συνεχώς αναρτήσεις στα social media και στο Facebook της κυρίας Νικολούλη και σε άλλες ομάδες για να κάνω ευρύτερα γνωστή την εξαφάνισή του», τονίζει ο Φώτης, αλλά επισημαίνει ότι μέχρι σήμερα δεν του έχουν μεταφέρει κάποια σημαντική μαρτυρία. «Μου λένε να μη χάνω την ελπίδα μου, να προσπαθώ πάντα, να μου δίνει δύναμη ο Θεός και να μάθουμε σύντομα την αλήθεια για να λυτρωθούμε».






Η τελευταία ανάρτηση του Φώτη που σοκάρει, ήταν στις 3 Ιανουαρίου. Έγραψε συγκεκριμένα: «Σ’ αυτόν τον αγώνα που κάνω το ξέρω ότι οι ίδιοι που απειλούσαν τον πατέρα μου, συμμορίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αργολίδας και διεφθαρμένοι θα βάλουν κι εμένα στο στόχαστρό τους γιατί ψάχνω την αλήθεια. Η αστυνομία επί εφτά χρόνια είναι αδρανής και αδιάφορη σχετικά με την υπόθεσή μου. Εγώ θα συνεχίσω μέχρι το τέλος, όποιο κι αν είναι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: