«Γι’αυτό τα παράτησα όλα» Η εξαφάνιση της Κατιάνας Μπαλανίκα από παντού & τι κάνει ο πρώην της Γιώργος Μαρίνος

February 14, 2023

«Γι’αυτό τα παράτησα όλα» Η εξαφάνιση της Κατιάνας Μπαλανίκα από παντού & τι κάνει ο πρώην της Γιώργος Μαρίνος


Διαφ.

Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο.Η ηθοποιός ποκάλυψε τον λόγο που κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο, κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη για εκείνον.

«Την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες ήταν που τα παράτησα όλα. Είχα μία τάση μεγάλη να φύγω τότε. Είμαι του φευγιού, το είχα από μικρή αυτό. Γιατί να το εξηγήσω μέσα μου; Να κάτσω και να αναπολώ ποιος, τι και γιατί; Έτσι αισθανόμουν», εξομολογήθηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα και συνέχισε:

«Προφανώς κάποια πράγματα θα με πείραζαν. Πολλά με έπνιγαν, μπορεί και να τα ‘χω μοιραστεί. Προτιμάω να φύγω, γιατί αν τα πολεμήσω ή θα τσακωθώ πάρα πολύ άσχημα ή θα φωνάξω, δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Το 99% δεν καταλαβαίνει όταν τους λες τον λόγο που φεύγεις ή που δεν μπορείς άλλο ή που δεν σου αρέσει αυτό. Σου λένε κάτι μπούρδες».

Για τον Γιώργο Μαρίνο, η Κατιάνα Μπαλανίκα αποκάλυψε:

«Ο Γιώργος δεν είναι στη ζωή κανενός. Δε νομίζω ότι θέλει να έχει επικοινωνία με κανέναν μας. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου μεγάλο, τεράστιο κεφάλαιο. Είναι ένας από τους ανθρώπους της ζωής μου και δάσκαλος μεγάλος. Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Γιώργο.

Αν δεν ήταν ο Γιώργος, μπορεί να πήγαινα στο Ελεύθερο Θέατρο, τότε που το άρχιζαν στο Άλσος. Όταν μου έκαναν την πρόταση τα παιδιά, ο Κώστας Αρζόγλου, είχα ήδη ξεκινήσει με τον Γιώργο και τους είπα όχι. Και με την Άννα Παναγιωτοπούλου και με τον Σταμάτη Φασουλή είμαστε φίλοι από τη σχολή, κάναμε εκεί μέσα επιθεωρήσεις».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: