Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν τρώω παντόφλα από την Κατερίνα, η εικόνα της είναι πριγκίπισσα αλλά έχει τσαμπουκά»

February 14, 2023

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν τρώω παντόφλα από την Κατερίνα, η εικόνα της είναι πριγκίπισσα αλλά έχει τσαμπουκά»


Διαφ.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για τη σύντροφό του, την Κατερίνα Γερονικολού, την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη και την κόρη τους, Εύα και αποκάλυψε με ποιους σκηνοθέτες θα ήθελε να συνεργαστεί.



Για την Κατερίνα Γερονικολού ο ηθοποιός υπογράμμισε «στην Κατερίνα θαυμάζω την στάση που έχει απέναντι σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Δεν είναι ”εύθραυστη” η Κατερίνα, παντόφλα δεν τρώω, η εικόνα της είναι πριγκίπισσα, αλλά έχει τσαμπουκά μέσα της».

Ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να παίξει μαζί με τη Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε «για ποιο λόγο να παίξουμε το ζευγάρι με την Βάσω Λασκαράκη; Δεν είναι ένα λάθος σήμα; Είναι δύσκολη η θέση για τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας».

Η σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την κόρη του

Όσον αφορά την κόρη του, σημείωσε «η κόρη μου λέει θέλει ένα πατατάκι, της παίρνω 3. Επειδή την παίρνω 2 ημέρες κάθε 15, είναι σαν την ελεύθερη ημέρα του γυμναστηρίου».

Με ποιους σκηνοθέτες θέλει να συνεργαστεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Σχετικά με τους σκηνοθέτες που θα ήθελε να συνεργαστεί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τόνισε «ο Μ. Ρέππας, ο Θ. Παθανασίου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είναι οικογένεια μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη», ενώ για το τηλεπαιχνίδι που έκανε στην Κύπρο, σχολίασε «είχα καλή επαφή με τον κόσμο, θα ξαναέκανα».

Τέλος, για την Μιμή Ντενίση ανέφερε «για να λέει η Μιμή Ντενίση πως έχω όλα τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άνδρα, οφείλω να το παραδεχθώ. Την θέλω την Μιμή στη ζωή μου, με κάνει καλύτερο».

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού


Πηγή

Διαβάστε επίσης: