Τους «έσβησε» όλους o Ρουβάς: Ανέβασε βίντεο με την Ζυγούλη για τον Βαλεντίνο κι έγινε χαμός από αντιδράσεις

February 14, 2023

Τους «έσβησε» όλους o Ρουβάς: Ανέβασε βίντεο με την Ζυγούλη για τον Βαλεντίνο κι έγινε χαμός από αντιδράσεις


Διαφ.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποτελούν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής show biz.Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 έπειτα από 14 χρόνια σχέσης στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

«Το πιο γλυκό “βάρος” που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Σάκης Ρουβάς για τα παιδιά του.

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου τον βλέπουμε με τη γυναίκα της ζωής του σε όμορφες και τρυφερές στιγμές.

Το ζευγάρι είναι μέσα στο μετρό, ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές. «Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες», γράφει ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Δείτε τη διαφήμιση που στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους και το ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: