Ελένη Ψυχούλη: “Η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος. Ο έρωτας είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις”

February 15, 2023

Ελένη Ψυχούλη: “Η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος. Ο έρωτας είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις”


Διαφ.

Για τις ανθρώπινες σχέσεις μίλησε η Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή «Στούντιο 4», ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων.«Τότε έγραφα σε ό,τι υπήρχε στο περίπτερο. Θυμάμαι ότι την τελευταία εποχή που έγραφα αυτά, ήταν πολύ της μόδας η σχέση με νεότερους. Ξέρετε πώς πηγαίνουν αυτά. Τότε ήταν η Άννα Βίσση που τα είχε φτιάξει με κάποιον ή η Madonna, δεν θυμάμαι. Οπότε ξαφνικά το τι κάνει η κάθε star γίνεται μόδα και δίνει αφορμή για συζήτηση», ανέφερε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

«Αυτό έπαιζε πάρα πολύ και επειδή τα είχα κι εγώ τότε με νεότερο, ήταν βιωμένη εμπειρία. Πιστεύω ότι η σχέση με νεότερο είναι μονόδρομος, δεν αλλάζουν αυτά. Όταν μεγαλώνεις, είναι πολύ καλύτερο να είσαι με κάποιον μικρότερο και αντίστροφα ο μικρότερος είναι ωραίο να είναι με μεγαλύτερο», πρόσθεσε αμέσως μετά η συγγραφέας και δημοσιογράφος.

«Είναι θέμα χαρακτήρα και πόσο ανοιχτός είναι να αγαπήσεις. Ο έρωτας, εντάξει, είναι κατακούτελος, δεν τον αποφεύγεις. Με την αγάπη τι γίνεται. Είναι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να αγαπήσουν περισσότερο, άλλοι που τυχαίνει να συμβαδίσουν. Με το διαφορετικό έχει πιο πολύ σασπένς, έρχεται ένας νέος κόσμος», σημείωσε η Ελένη Ψυχούλη.

«Με ό,τι ασχολείται το έτερον ήμισυ του έρωτα ασχολείσαι κι εσύ. Κι ο τρόπος που αναπνέει ακόμα είναι ξεχωριστός για σένα. Μετά, όμως, όταν σιωπήσει ο έρωτας, εκεί το χάνουμε όλοι. Είναι μοίρα πια μετά, το πόσα κοινά έχετε και τα λοιπά. Δεν έχει να κάνει η ηλικία με αυτό», επεσήμανε τέλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: