“Έχεις πρόβλημα και με τη μητέρα σου;”: Παραλίγο ξεμάλλιασμα στο My Style Rocks, τα ‘χασε η Καραβάτου

February 15, 2023

“Έχεις πρόβλημα και με τη μητέρα σου;”: Παραλίγο ξεμάλλιασμα στο My Style Rocks, τα ‘χασε η Καραβάτου


Διαφ.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό του My Style Rocks, καθώς Βασιλική και Χριστιάννα ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση για τη βαθμολογία.Η Χριστιάννα έβαλε 2 με ερωτηματικό στη Βασιλική και η Κατερίνα Καραβάτου τη ρώτησε για να της εξηγήσει. Εκεί ήταν που άναψαν τα αίματα στο My Style Rocks. «Καλό είναι όταν έχουμε μία άποψη να την τηρούμε. Έχεις πει ότι σε ενοχλεί να βλέπεις τους άλλους με brands και εσύ έρχεσαι σήμερα με μία τσάντα η οποία έχει πάνω brand πολύ ορατό, οπότε βγάζεις κόμπλεξ στους άλλους», απάντησε η Χριστιάννα.


«Ό,τι brand έχω φέρει μέχρι σήμερα, είναι της μητέρας μου», απάντησε η Βασιλική και πρόσθεσε: «Έχω πει ότι το να βλέπω μία κοπέλα από πάνω μέχρι κάτω να φορά brand μου δείχνει ανασφάλεια. Θα ήθελα πριν με κρίνεις να έχεις ακούσει ό,τι έχω πει».

«Λες ότι η μητέρα σου φορά brands, άρα σε ενοχλεί και η μητέρα σου», της απάντησε η Χριστιάννα και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος. «Δεν θα μου πεις εσύ τι πιστεύω για τη μαμά μου», τόνισε η Βασιλική φανερά ενοχλημένη. «Το κόμπλεξ σου φαίνεται, το βλέπει και ο κόσμος», είπε τέλος η Χριστιάννα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: