Έκτακτο: Στο νοσοκομείο η Μαίρη Παναγάκου, λίγες ώρες πριν την κηδεία του γιου της, δεν μπορεί να συνέλθει

February 15, 2023

Έκτακτο: Στο νοσοκομείο η Μαίρη Παναγάκου, λίγες ώρες πριν την κηδεία του γιου της, δεν μπορεί να συνέλθει


Διαφ.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, η τηλεμαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, λίγες ώρες πριν από την κηδεία του γιου της.Ο γιος της Μαίρης Παναγάκου, Αντώνης Παναγάκος ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του, πρόκειται να ταφεί σήμερα το απόγευμα. Η μητέρα του, που δε μπορεί ακόμα να διαχειριστεί το τραγικό γεγονός, δεν άντεξε και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν στην πρωινή ψυχαγωγική του Alpha, η Μαίρη Παναγάκου θρηνεί τον χαμό του γιου της και παραμένει στο Κέντρο Υγείας με υψηλή πίεση έχοντας στο πλευρό της αρκετούς συγγενείς και φίλους που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να της συμπαρασταθούν.

«Γύρω στις 9.45 η Μαίρη Παναγάκου μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας. Είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Επειδή μιλήσαμε και τηλεφωνικά μαζί της, η γυναίκα θρηνεί και βρίσκεται σε μια δεινή θέση. Τη μετέφεραν συγγενείς και φίλοι που έχουν σπεύσει από διάφορα μέρη της Ελλάδας από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της. Είναι με πάρα πολύ υψηλή πίεση», ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή, εξηγώντας τον λόγο που η Μαίρη Παναγάκου βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά την αυτοκτονία του γιου της, στο πατρικό του στην Μάνη, η ίδια ανέφερε με ανάρτησή της ότι δεχόταν επιθέσεις κι απειλές κι ότι αυτός ήταν ο λόγος που τον οδήγησε να βάλει τέλος στην ζωή του.Ο δικηγόρος όσων έχει αναφέρει ότι είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του γιου της δήλωσε στην Super Κατερίνα: «Όσα λέει η κ. Παναγάκου είναι ψευδέστατα, συκοφαντικά και θα ληφθούν τα νόμιμα μέτρα σε βάρος της, την ώρα που πρέπει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: