Γι’ αυτό δεν έκανε ποτέ κυτταρίτιδα: Αυτό το φαγητό δεν τρώει ποτέ η Ζωζώ Σαπουντζάκη κι έχει κορμάρα στα 89

February 15, 2023

Γι’ αυτό δεν έκανε ποτέ κυτταρίτιδα: Αυτό το φαγητό δεν τρώει ποτέ η Ζωζώ Σαπουντζάκη κι έχει κορμάρα στα 89


Διαφ.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στα 89 της χρόνια, διαθέτει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, την οποία ζηλεύουν πολύ νεότερες γυναίκες.



Η Ελληνίδα σταρ προσέχει τη διατροφή της, προκειμένου να κρατιέται σε αυτά τα κιλά και σε αυτή τη φόρμα και μάλιστα, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες τροφές, τις οποίες αποφεύγει να τρώει.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει τα μυστικά της για καλλίγραμμη σιλουέτα

Όπως έχει υπογραμμίσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε παλιότερη συνέντευξή της, κατά τη διάρκεια της ημέρας, φροντίζει να καταναλώνει μικρά γεύματα που περιέχουν κοτόπουλο, λαχανικά και ψάρια, ενώ το πρωί τρώει φρυγανιές με μέλι, καφέ και πορτοκαλάδα.

Δεν τρώει καθόλου μακαρόνια και γλυκά, σπάνια μπορεί να δοκιμάσει ένα σοκολατάκι, ενώ κοιμάται όχτω ώρες κάθε βράδυ.

Οι τρέλες της Ζωζώς Σαπουντζάκη για να χάσει τα περιττά κιλά

Χαρακτηριστικά έχει επισημάνει «προσέχω τη διατροφή μου. Τρώω λίγο κοτόπουλο. Μυρίζω τους λουκουμάδες και λέω “πες ότι τους έφαγες”. Τρώω μια-δύο φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και λίγο καφέ για πρωινό. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω. Το βράδυ συνήθως είμαι καλεσμένη και θα πάω να φάω. Κάνω υγιεινή ζωή. Δεν τρώω καθόλου μακαρόνια. Προτιμώ να τρώω φρούτα, λαχανικά και ψάρια, που δυστυχώς στερούμαι όταν δεν είμαι στην Κινέττα. Μια φορά στο τόσο θα φάω κανένα σοκολατάκι και κανένα λαδερό, όπως τα γεμιστά της αδελφής μου, που τα φτιάχνει υπέροχα, αλλά από τα δεκαεπτά μου χρόνια, έχω μάθει να τρώω λίγο. Όταν ήμουν μικρή, επειδή ήμουν λαίμαργη, είχα κάποια παραπανίσια κιλά και έκανα τρέλες για να αδυνατίσω. Μπορεί δηλαδή να έτρωγα ένα φιλέτο το μεσημέρι με μια ντομάτα κομμένη στα τέσσερα και μέχρι που θα κοιμόμουν το βράδυ, έτρωγα μόνο δύο μήλα».

Ζωζώ Σαπουντζάκη σιλουέτα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: