Κούγιας για Δασκαλάκη στην υπόθεση της Πάτρας: «Σιγά μια μάνα να μην σκότωνε τα παιδιά της για έναν κλαρινογαμπρό» (vid)

February 14, 2023
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασε το πρωί της Τετάρτης (15/2) ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο εν διαστάσει σύζυγος της και πατέρας των τριών κοριτσιών τους, που η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι δολοφόνησε.


Διαφ.

Ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχίζει σήμερα την κατάθεση του και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος θα του υποβάλλει μια σειρά από ερωτήσεις.

Σε δηλώσεις του, πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας, ο οποίος στηρίζει την κατηγορία. Πολλές φορές στα δικαστήρια, κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους και δεν μιλάω για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αλλά για την δικονομική συμπεριφορά του».

Και συνέχισε: «Σήμερα αρχίζει η κατάρρευση ενός συστήματος να εγκλωβίσει την λειτουργία της δικαιοσύνης.. Κέρδισαν πάρα πολλά από την δημοσιότητα παρουσιαστές και διάφοροι ιατροδικαστές, που εμφανίζονται να μιλούν χωρίς να έχουν κάνει νεκροτομές και να έχουν γνώση της δικογραφίας, και παρασύρουν την κοινή γνώμη».

Σε ότι αφορά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου προσέθεσε: «Η εξέταση η σημερινή έχει ενδιαφέρον για κάποιες λεπτομέρειες, που περισσότερο αφορούν την εντύπωση, παρά την ουσία της υπόθεσης».

Προσέθεσε ακόμα: «Αν είναι αλήθεια η εξωσυζυγική σχέση, που λέει ότι είχε ο κ. Δασκαλάκης, αυτό είναι ένα δικό του θέμα, αλλά οδηγεί σε κατάρρευση όσων υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τα παιδιά για να τον κρατήσει κοντά της. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν “κλαρινογαμπρό”. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτσι, όλοι λένε ότι ήταν μια υποδειγματική μητέρα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: