Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Νεκρός με φρικτό τρόπο ο άντρας που έψαχναν όλοι, τον πλάκωσε δέντρο

February 15, 2023

Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο: Νεκρός με φρικτό τρόπο ο άντρας που έψαχναν όλοι, τον πλάκωσε δέντρο


Διαφ.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στην Καβάλα μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση βοσκού. Ο αγνοούμενος άντρας εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός, καταπλακωμένος από ένα δέντρο.Συγκεκριμένα, ο 56χρονος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από κατοίκους της περιοχής, σε ένα δασάκι στον οικισμό Φωλιά, με ένα δέντρο να τον έχει καταπλακώσει.

Η εξαφάνιση του βοσκού στην Καβάλα, δηλώθηκε από συγγενείς του, στις αρχές της εβδομάδας με τις έρευνες να ξεκινούν. Σε αυτές πήραν μέρος και στενοί συγγενείς του, που έψαχναν και προσεύχονταν για ένα σημάδι ζωής.

Τελικά οι έρευνες ολοκληρώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο αγνοούμενος άντρας εντοπίστηκε νεκρός, στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, κάτω από ένα δέντρο που τον είχε καταπλακώσει.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ το σημείο παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς και αναμένεται ιατροδικαστής. Η δική του αυτοψία θα δώσει μια πρώτη εικόνα για τις συνθήκες του θανάτου. Αν αυτός οφείλεται σε δυστύχημα ή αν πίσω από τις εικόνες κρύβεται εγκληματική ενέργεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: