Σάλος με τις δηλώσεις Πορτοσάλτε: «Αν παγώσουν οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας, σταματάω να πληρώνω τη δόση μου»

February 15, 2023

Σάλος με τις δηλώσεις Πορτοσάλτε: «Αν παγώσουν οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας, σταματάω να πληρώνω τη δόση μου»



Ο Άρης Πορτοσάλτε μιλάει για θέμα των πλειστηριασμών και τις εξαγγελίες της αντιπολίτευσης δηλώνοντας ότι διαφωνεί με τα μέτρα αυτά.



Τη δήλωση ότι αν σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας ο ίδιος θα σταματήσει να πληρώνει την δόση του στην Εθνική Τράπεζα, θέλησε να κάνει σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Άρης Πορτοσάλτε

Για τον Άρη Πορτοσάλτε το δίλημμα δεν είναι αν πρέπει ή δεν πρέπει να γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και να χάνει ο κόσμος τα σπίτια του σε μια περίοδο που είναι με τη θηλιά στον λαιμό έχοντας νωρίτερα περάσει και μια δεκαετία λιτότητας.

«Οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν, για να τελειώνουμε με αυτό. Εμείς που πληρώνουμε τι είμαστε, νταλάκηδες», αναρωτήθηκε ρητορικά ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Και συνέχισε με… φόρα και μια απειλή προς το τραπεζικό σύστημα μια «και δεν είμαστε νταλάκηδες».

«Κι εγώ πρώτη κατοικία έχω. Δεν έχω δεύτερη, ούτε τρίτη για την οποία πληρώνω δόση. Την ώρα που θα σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δηλώνω στην Εθνική Τράπεζα, από μένα τέλος η δόση μου. Κοιτάζω την Εθνική μάτια προς μάτια και λέω ‘τέλος’. Και φαντάζομαι αυτό θα το κάνουν κι άλλοι. Εννοείται ότι θα σταματήσω να πληρώνω εφόσον παγώσουν οι πλειστηριασμοί».

Δείτε το βίντεο με την δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: