Η εφιαλτική νύχτα του Τέρη Χρυσού, σοκάρουν όσα λέει: «Προσπάθησαν να με βιάσουν σε ένα παγκάκι…»

February 16, 2023

Η εφιαλτική νύχτα του Τέρη Χρυσού, σοκάρουν όσα λέει: «Προσπάθησαν να με βιάσουν σε ένα παγκάκι…»


Διαφ.

Ο Τέρης Χρυσός σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν”, αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που βίωσε όταν ήταν ανήλικος, όταν δέχτηκε παρενόχληση.Ο Τέρης Χρυσός δέχτηκε παρενόχληση σε ηλικία δέκα ετών

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπος με σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι ποτέ και ευχαριστώ τον Θεό. Δεν έδωσα το δικαίωμα. Όταν ήμουν 10 ετών αναγκάστηκα να πουλάω φιστίκια στην Τρούμπα και δυο διερμηνείς με πήραν σε ένα παγκάκι και προσπάθησαν να με βιάσουν. Μου έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Ήμουν μικρός, αλλά ήμουν μεγάλος διάολος. Όταν πονηρεύτηκα λοιπόν ότι κάτι δεν πάει καλά, φώναξα αστυνομία και το έβαλα στα πόδια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Αυτή είναι η μόνη παρενόχληση που είχα. Ήμουν και θα παραμείνω πάντα ένας αξιοπρεπής κύριος.

Η σχέση του Τέρη Χρυσού με το ποτό και τα ναρκωτικά

Προσπάθησαν ποτέ να σας μυήσουν στα ναρκωτικά;

Όταν ήμουν στην Αμερική είχε έρθει κάποιος και με ρώτησε «πώς τη βγάζω έτσι». Έκανα τον βλάκα και τον ρώτησα τι εννοεί. Τότε αναρωτήθηκε εκείνος αν πίνω ειδικά ποτάκια για να μπορώ να τραγουδάω. Απάντησα ότι δεν καταλαβαίνω και έφυγα. Ήταν μια απόπειρα για μένα να μυηθώ στα ναρκωτικά. Δεν έχω πιει ποτέ ούτε ποτό στη ζωή μου, παρά μόνο καμιά μπύρα. Ούτε έχω καπνίσει τσιγάρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: