«Θα σας πω τι είχα…»: Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου από το νοσοκομείο μετά τα δεκάδες μηνύματα και την ανησυχία

February 16, 2023

«Θα σας πω τι είχα…»: Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου από το νοσοκομείο μετά τα δεκάδες μηνύματα και την ανησυχία


Διαφ.

Η Μαρία Κορινθίου, που φέτος εμφανίζεται στο «Πρωινό», αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πως θα λήψει λίγες μέρες από την εκπομπή.Η Μαρία Κορινθίου δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για την επέμβαση που έκανε

Η ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει τον γιατρό της, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου

Όπως υπογράμμισε η Μαρία Κορινθίου «θα το λέω και θα το ξαναλέω: «Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν». Ο γιατρός μου, ο εξαιρετικός γιατρός μου, αγγειοχειρουργός ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και με αγαπάει, και με πρόσεξε και τον «παίδεψα» και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη σου πάνω απ´ όλα! Σύντομα θα σας πω τι είχα…. μεγάλο κύμα αγάπης και από όλους εσάς, διαβάζω μερικά μηνύματα( δεν μπορώ ακόμα), θα σας στειλω καρδιές και ευγνωμοσύνη. Και μόνο που με λέτε «Μαράκι μας» …πετάω».

Μαρία Κορινθίου επέμβαση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: