Νεκρός στο δωμάτιό του: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 17χρονο αρχηγό της ομάδας που διασώθηκε από σπηλιά

February 16, 2023

Νεκρός στο δωμάτιό του: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 17χρονο αρχηγό της ομάδας που διασώθηκε από σπηλιά



Ο 17χρονος Duangphet Phromthep, είχε βρεθεί ανάμεσα στα 12 παιδιά που το 2018 διασώστηκαν από μια πλημμυρισμένη σπηλιά στην Ταϊλάνδη.



Ο -σήμερα- 17χρονος, ήταν ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας των Wild Boars, των «αγριόχοιρων» μιας μικρής επαρχίας της Ταϊλάνδης. Τα παιδιά είχαν πάει το 2018 μια εκδρομή σε μια από τις σπηλιές της περιοχής, κάτι που συνηθίζεται ευρέως, ο καιρός όμως αγρίεψε και οι ασταμάτητες καταιγίδες τους παγίδεψαν στα έγκατά της.

Για 17 ολόκληρες μέρες ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε με αγωνία τις εξελίξεις, με την επιτυχή επιχείρηση διάσωσης όλων των μελών να αποτελεί ουσιαστικά ένα μικρό «θαύμα». Θαύμα των υπερανθρώπων που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια τόσο δύσκολη αποστολή, βγάζοντας σώα όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους από τη σπηλιά Tham Luang.

O μικρός Ντομ ήταν ο αρχηγός εκείνης της ομάδας, και όλοι τότε λέγαμε πόσο τυχερά είχαν σταθεί τα παιδιά μέσα στην ατυχία τους. Η ζωή όμως παίζει άσχημα παιχνίδια, έτσι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νεαρό αγόρι βρέθηκε νεκρό προχτές Τρίτη 14/2 στο δωμάτιό του στην ακαδημία ποδοσφαίρου Brooke House College Football Academy στην ευρύτερη περιοχή του Λέστερ όπου και φοιτούσε, έχοντας λάβει αθλητική υποτροφία.

Ο Ίαν Σμιθ, διευθυντής του σχολείου, δήλωσε: «Το περιστατικό αυτό έχει σοκάρει ολόκληρη την κοινότητα του κολλεγίου μας. Ενώνουμε τη θλίψη μας με την οικογένεια του Ντομ, τους φίλους, τους πρώην συμπαίκτες του, καθώς και όλους όσοι έχουν περάσει από τη ζωή του και έχουν επηρεαστεί από τον ξαφνικό χαμό του». Τέλος σημείωσε πως περισσότερα για τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ απλά ανέφερε πως -τουλάχιστον φαινομενικά- ο 17χρονος ήταν καλά στην υγεία του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: