Τον “κάρφωσε” με 8 λέξεις: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, “τελειώνει” τον Πορτοσάλτε μετά από αυτό που άκουσε

February 17, 2023

Τον “κάρφωσε” με 8 λέξεις: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης, “τελειώνει” τον Πορτοσάλτε μετά από αυτό που άκουσε


Διαφ.

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης μιλάει για βολεμένες τσέπες, “καρφώνοντας” τον Άρη Πορτοσάλτε που τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών.



Δεν έχασε την ευκαρία ο Γιώργος Παπαδάκης να αναφερθεί στην δήλωσή του, με την οποία τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αφού μίλησε για βολεμένες τσέπες που δεν τον νοιάζουν τί θα κάνει ο φτωχός με το σπίτι του.

Η χθεσινή δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε, με την οποία τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, προκάλεσε αρκετό ντόρο στα social media. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που συνοδεύτηκε με την προειδοποίηση πως αν σταματήσουν, θα σταματήσει και αυτός να πληρώνει τις δόσεις του στην Εθνική Τράπεζα.

Γιώργος Παπαδάκης

Στα όσα είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, απάντησε με ένα μεγαλοπρεπέστατο καρφί ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Πέμπτης από τον ΑΝΤ1.

«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που άνθρωποι που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούσω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Αμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες είμαι υπέρ των πλειστηριασμών και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”», είπε χαρακτηριστικά.

Εκείνη την ώρα η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει τέτοιος, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως, συνάδελφός μας».

Ενας μεγαλοδημοσιογράφος που δεν σκέφτεται ποτέ την άδεια τσέπη του φτωχού ανθρώπου που κινδυνεύει το σπίτι του. Αυτός ήταν πάντα ο Πορτοσάλτε γι΄αυτό και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου του έχει γυρίσει την πλάτη. Εύγε στον Παπαδάκη που του τα είπε έξω από τα δόντια.

Δείτε το video…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: