Έκανε το ακατόρθωτο: Η Ζωή Δημητράκου δείχνει το σώμα της 2,5 μήνες μετά τη γέννα & σοκάρει “Μπορείς κι εσύ”

February 17, 2023

Έκανε το ακατόρθωτο: Η Ζωή Δημητράκου δείχνει το σώμα της 2,5 μήνες μετά τη γέννα & σοκάρει “Μπορείς κι εσύ”


Διαφ.

Η όμορφη γυμνάστρια Ζωή Δημητράκου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, στις 11 Νοεμβρίου 2022, μαζί με τον σύζυγό της Θανάση Πολυχρονόπουλο.



Ο ερχομός του δεύτερου γιου τους, ήρθε για να ολοκληρώσει τον έρωτά τους ενώ το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφο οικογενειακό χρόνο. Μάλιστα η γυμνάστρια φαίνεται να έχει επιστρέψει στις καθημερινές της συνήθειες, αφού αθλείται συστηματικά και η αλλαγή στο σώμα της είναι εντυπωσιακή.

Ζωή Δημητράκου: Ποζάρει με αθλητικά ρούχα και μας δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα

Η Ζωή Δημητράκου είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και λόγω της δουλειάς της, διατηρεί ένα απίστευτα καλλίγραμμο κορμί.

View this post on Instagram

A post shared by Zoi Dimitrakou Polixronopoulou (@zoidimitrakou)

Για τον λόγο αυτό η ίδια έχει καταφέρει να επανέλθει μετά τις εγκυμοσύνες της και οι αναλογίες της είναι το ίδιο υπέροχες.

Πρόσφατα μάλιστα η Ζωή Δημητράκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε πως είναι το σώμα της 2,5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Ζωή Δημητράκου
«Η καλή μέρα ξεκινάει με ένα 4k τρέξιμο. 2,5 μήνες #Postpartum και σιγά σιγά επανέρχομαι! 6 μέρες την εβδομάδα τρέξιμο και βάρη (εκτός απρόοπτων… με 2 μωράκια δεν μπορείς να είσαι πάντα συνεπής!) Αν μπορώ λοιπόν εγώ μετά από 2 εγκυμοσύνες μέσα σε 2 χρόνια .. τότε σίγουρα μπορείς και εσύ! Βάλε στόχο και πάμε δυνατά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση η Ζωή Δημητράκου αποκάλυψε μερικά από τα tips της για να διατηρεί το κορμί της, που δεν είναι άλλα από τρέξιμο, γυμναστική και βάρη 6 φορές την εβδομάδα.

Λίγα λόγια για τη της

  • Η Ζωή Δημητράκου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Μαΐου 1987.
  • Είναι 36 χρονών.
  • Είναι Ελληνίδα πρώην διεθνής καλαθοσφαιρίστρια και αγωνιζόταν ως σμολ φόργουορντ και πάουερ φόργουορντ.
  • Έχει ύψος 1,87 μ.
  • Είναι γυμνάστρια.
View this post on Instagram

A post shared by Zoi Dimitrakou Polixronopoulou (@zoidimitrakou)

  • Στις 22 Μαρτίου 2009 έγινε η πρώτη Ευρωπαία (και μοναδική ως τώρα) επαγγελματίας καλαθοσφαιρίστρια που κατάφερε να πετύχει σε κάποιο αγώνα διψήφιο νούμερο σε τουλάχιστον 4 στατιστικές κατηγορίες, αλλά και η τρίτη επαγγελματίας παίκτρια σε όλο τον κόσμο που το κατάφερε ποτέ.
  • Στις 7 Φεβρουαρίου 2021 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Θανάση Πολυχρονόπουλο.
  • Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Στις 5/10/2021 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος γιος τους, ενώ στις 19/11/2022 κράτησαν στην αγκαλιά τους, το δεύτερο παιδάκι τους.
View this post on Instagram

A post shared by Zoi Dimitrakou Polixronopoulou (@zoidimitrakou)

  • Πραγματικά εντυπωσιακή η Ζωή, αν σκεφτεί κανείς ότι έχει περάσει και από δύο εγκυμοσύνες. Η καθημερινή άσκηση και η διατροφή την βοηθούν να έχει ένα πάρα πολύ ωραίο σώμα. Μπράβο της…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: